ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Γοητευτικές δεσποινίδες ετών 50 (+) (BINTEO)

*Ξεκίνησε χθες το 5ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2016 11:53 | Τελευταία ενημέρωση: 09 Οκτ 2016 14:17

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα Τζάγκουαρ E- type...

Γεννήθηκε στην Αγγλία το 1969 και βγήκε σε τρεις εκδόσεις. Με κινητήρα εξακύλινδρο στη σειρά, στα νιάτα του έβγαζε γύρω στους 240 -260 ίππους. Μετανάστευσε στην Αμερική απ’ όπου και πήρε ένα αυτόματο σασμάν. Τα χρόνια πέρασαν και γύρισε στην Αγγλία. Μετά πήγε Γαλλία και αφού πέρασε από την Ιταλία ήρθε στη Λάρισα όπου και «ζει» τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου.

Χθες βρέθηκε στην Κεντρική πλατεία της πόλης, έχοντας δίπλα του δεκάδες άλλες «δεσποινίδες», ιδιαίτερα γοητευτικές, παρά τα χρονάκια τους. Όλοι έτοιμοι για το 5ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου που ξεκίνησε χθες.

«Πρέπει να το αγαπάς, να το συντηρείς και να το λειτουργείς. Να μην ξεχνάει τον δρόμο» λέει στην «Ε» ο ιδιοκτήτης του, κ. Κλεάνθης Μάρκου, μέλος του Συλλόγου Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας λίγο πριν επιβιβαστεί ενώ τη γυαλίζει. Μαζί του συμφωνεί και ο κ. Νίκος Χριστοδουλόπουλος επίσης μέλος του ΣΚΑΛ καθώς τα στοιχεία ενός καλού ιδιοκτήτη κλασσικών αυτοκινήτων είναι σύμφωνα με τον ίδιο «η αγάπη του για το κλασικό και το μεράκι με το οποίο διαλέγει τα αυτοκίνητά του και τα συντηρεί».

Την εκκίνηση έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παιδής και το Ράλι ξεκίνησε. Διοργανώνεται από τον Φορέα Πολιτισμού και Επιστημών Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και τη Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ- Θεσσαλονίκη ), με την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), του Συλλόγου Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και της Εθελοντικής Οργάνωσης «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΙΒΩΤΟΣ» -Τρίκαλα, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Δήμων Λάρισας, Φαρκαδόνας, Τρικκαίων και Καλαμπάκας.

«Η πρωτοτυπία προκειμένου το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου να διατηρεί τη φρεσκάδα του, είναι η εναλλαγή κάθε χρόνο των διαδρομών του, έτσι ώστε τα πληρώματα να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλα όμορφα μέρη της ευρύτερης περιοχής» λέει ο πρόεδρος του δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», κ. Σκριάπας. Φέτος το ράλι θα περάσει από Λίμνη Πλαστήρα, Μετέωρα και θα τερματίσει στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων σήμερα.

Κ.Γ.

Το ράλι στο WEB TV της "Ελευθερίας"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass