«Βασίλεψε» στα 1.820 μέτρα του Ολύμπου ο Χ.Ο.Σ. Σπαρμού

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2015 11:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:36

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

«Βασίλεψε» στα 1.820 μέτρα του Ολύμπου ο Χιονοδρομικός – Ορειβατικός Σύλλογος(Χ.Ο.Σ.) Σπαρμού, παρά τους δυνατούς ανέμους και την πυκνή ομίχλη!

Μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. Ολύμπου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χ.Ο.Σ. Σπαρμού. Τα μέλη αλλά και πολλοί φίλοι του Συλλόγου αψήφησαν το δυνατό άνεμο και την πυκνή ομίχλη και ανέβηκαν στη Λέσχη, σε υψόμετρο 1.820 μέτρα.

Η διοίκηση του «ζωντανού» συλλόγου ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και καλές αναβάσεις στα βουνά. Η πρόεδρος του Συλλόγου Βίκυ Νίκου, παρέδωσε στον εκπρόσωπο του Κ.Ε.Ο.Α.Χ. Δ. Μπισμπίκη, τιμητική πλακέτα, ευχαριστώντας τον για τη φιλοξενία και τη συνεργασία.

Στην εκδήλωση …στα ψηλά του μυθικού βουνού, έδωσαν το «παρών»: ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας Δημ. Οικονόμου, οι εκπρόσωποι του «Faethon Olympus Marathon» Αθαν. Πιτένης και Δημ. Κωστούλης, του Δικτύου Συλλόγων «Περραιβία» Ελισάβετ Μπουζούκη και Κώστας Φουρκιώτης, οι Έλληνες Διασώστες, ο Στέφανος Γκατζιούρας του ΠΑΟΕΕ Όλυμπος, ο υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου - Ελασσόνας Σπύρος Αναγνωστάκης, ενώ στην κοπή πίτας παραβρέθηκε και ο διεθνής ορειβάτης Ν. Μαγγίτσης καθώς και Ορειβατικοί Σύλλογοι της Μαγνησίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass