Συνάντηση Γάτσα με ραδιοερασιτέχνες

* Ξεκινούν μαθήματα για πτυχίο και άδεια ραδιοερασιτέχνη

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2024 15:10

Συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με τον Δήμο Ελασσόνας τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια επάνω σε θέματα πολιτικής προστασίας η υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας στα θέματα των επικοινωνιών έκτακτης ανάγκης ήταν απαραίτητη.

Κατόπιν της έγκρισης αυτού από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας, στις 2 Οκτωβρίου το ΔΣ του συλλόγου καθώς και συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες της Ελασσόνας, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νικόλαο Γάτσα, την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου και τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Κύριλλο Κυριλλίδη.
Παρόντες από την Ελασσόνα, επίσης οι συνάδελφοι Απόστολος Γκαραγκάνης SV4AMW, Λάζαρος Σερετίδης SV2QGF, Διονύσης Μπαμπζέλης SV4FGF, και ο υποψήφιος για μαθήματα Νίκος Αλμπάνης.
Αφού προηγήθηκε ενημέρωση στους παρευρισκόμενους από τον πρόεδρο της ΕΡΘΕ σχετικά με τη συνεργασία μας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και γενικότερα θέματα επικοινωνιών στην περιοχή της Ελασσόνας, συγκεκριμένα αναφέρθηκε η άμεση εκκίνηση διεξαγωγής μαθημάτων απόκτησης πτυχίου και άδειας ραδιοερασιτέχνη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου σε χώρο που θα μας υποδειχθεί.
Τέλος η πλήρης επικοινωνιακή κάλυψη της δύσκολης γεωμορφολογικά ευρύτερης περιοχής του Δήμου είναι ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass