ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ Δ.Ω.Λ. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

Κέλλας: Ηχηρό μήνυμα νίκης της ΝΔ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2015 10:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:59

 

Τη βεβαιότητά του ότι η ΝΔ θα είναι ο νικητής των εκλογών με στόχο «να ανοίξει μια νέα σελίδα στον τόπο» εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο κ. Κέλλας μιλώντας μπροστά σε ένα πολυπληθέστατο ακροατήριο υπεραμύνθηκε των επιλογών της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά και ταυτόχρονα άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ σε μια ομιλία η οποία εμπεριείχε μεγάλες δόσεις αυτοκριτικής.

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που προσπάθησε ποτέ να γαντζωθεί σε καρέκλες και αξιώματα. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, ζω από κοντά την αγωνία του σπιτικού, του δανείου, των απλήρωτων λογαριασμών, των δυσκολιών στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων. Δούλεψα στο εξωτερικό, είδα πώς είναι να είσαι ξένος ανάμεσα σε ξένους, είδα και πώς είναι να μην μπορείς να ανταποκριθείς στις άμεσες υποχρεώσεις. Είμαι ένας επαγγελματίας στην πολιτική και όχι ένας επαγγελματίας πολιτικός», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε:

«Είναι αδιανόητο μετά από όλα όσα περάσαμε και όλα όσα κινδυνεύουμε να περάσουμε, να μην έχουμε καταφέρει ένα τουλάχιστον πράγμα: να μιλάμε καθαρά. Να λέμε αλήθειες χωρίς περιστροφές.

Ναι! Η κρίση είναι σε μεγάλο βαθμό κρίση πρωτίστως πολιτική. Κρίση θεσμών.

Ναι! Ήταν το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα που απαρτίζονταν από πολιτευτές της συμφοράς, οι οποίοι γνώριζαν καλά πως χωρίς εξαρτήσεις και διαπλοκή δεν θα είχαν καμία πιθανότητα να παίξουν τον όποιο πολιτικό ρόλο.

Ναι! Ήταν και ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που εθίστηκε σε αυτό τον τρόπο πολιτικής συμπεριφοράς, και το οποίο με τον τρόπο του επικροτούσε τους εκπροσώπους του χθες.

Του χθες!

Γιατί όλα αυτά που γέννησαν την κρίση και έφεραν τη δίνη μέσα στα ελληνικά σπίτια, όλα αυτά που αδυνάτισαν τους θεσμούς και διάβρωσαν το κράτος, όλα αυτά που διέλυσαν την εκπαίδευση και δημιούργησαν τρωκτικά στον χώρο της υγείας, ανήκουν στο χθες.

Δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν το σήμερα.

Δεν μπορεί να σηματοδοτήσουν το αύριο.

Και είναι αυτός ο αγώνας που δίνει το αποτυχημένο σύστημα της κρίσης, το παλαιολιθικό συνδικαλιστικό σύστημα των περασμένων δεκαετιών, το οποίο στοιχιζόμενο τώρα πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να μην αλλάξει τίποτα στη χώρα.

Επιδιώκουν το χθες να συνεχίζει να γράφει το μέλλον αυτού του τόπου.

Και δίνουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα να μην αλλάξει τίποτα για ένα και μόνον λόγο: γιατί αν αλλάξουν τα πράγματα οι ίδιοι δεν θα έχουν κανένα ρόλο και λόγο στα πράγματα.

Επί δυόμισι χρόνια, περάσαμε τα πιο δύσκολα, μείναμε όρθιοι, μείναμε ενωμένοι και μπορέσαμε και κρατήσαμε την πατρίδα μας όρθια.

Και τώρα πάμε να ανοίξουμε μια πραγματικά νέα σελίδα για τον τόπο.

Μια σελίδα που δεν θα έχει άρωμα κομματοκρατίας και παλαιοκομματισμού» κατέληξε ο κ. Κέλλας.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass