Διάκριση Λαρισαίου σε πείραμα Φυσικής

* Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΑΝΤΖΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ *ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΩΤΕΥΣE ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2024 14:45

Ο Λαρισαίος μαθητής της Β’ τάξης Λυκείου Θεολόγος-Άγγελος Γκάντζος εξασφάλισε φέτος το δεύτερο βραβείο στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικής «Θέλουμε Πειράματα-Χαράλαμπος Σιγουρτζίδης».

Ο μαθητής συμμετείχε ατομικά στον διαγωνισμό με το πείραμα «Μέτρηση Μήκους Κύματος Μονοχρωματικής Ακτινοβολίας» έχοντας την πολύτιμη καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Νικόλαου Κυμπάρη.
Ο Θεολόγος-Άγγελος Γκάντζος είναι φέτος μαθητής του 1ου Λυκείου Καλαμαριάς και αθλητής κολύμβησης στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι είχε πρωτεύσει ως μαθητής του 4ου Λυκείου Λάρισας στον ίδιο διαγωνισμό με το πείραμα «Φωτοβολταϊκό τόξο».
Αναλυτικότερα η επιστημονική επιτροπή του Διαγωνισμού «ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ» αξιολόγησε τα πειράματα που υποβλήθηκαν. Η συμμετοχή τη σχολική χρονιά 2023-2024 ήταν μεγάλη. Τα πειράματα των μαθητών και των εκπαιδευτικών αποδεικνύουν το σημαντικό έργο που παράγουν οι εκπαιδευτικοί σε όλη την Ελλάδα.
Το Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) και η Επιστημονική Επιτροπή του διαγωνισμού συγχαίρουν με ανακοίνωσή τους όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες, τους επιβλέποντες εκπαιδευτικούς, καθώς και τα σχολεία που συμμετείχαν.
Σημειώνεται ότι η βράβευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, ενώ η ανάρτηση των video θα πραγματοποιηθεί μετά την αποστολή των υπεύθυνων δηλώσεων από τους γονείς των μαθητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass