Επετειακή εκδήλωση της ομάδας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ * ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 10ο ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2024 15:30

Τα 15 της χρόνια γιορτάζει με μια επετειακή εκδήλωση η ομάδα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αύριο Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ., στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου.

Η «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» (Centaurus Racing) δημιουργήθηκε το 2009 από προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και σκοπός της είναι η έρευνα και κατασκευή αγωνιστικών μονοθεσίων τύπου Formula, ικανά να συμμετέχουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μηχανολογίας Formula Student, ανάμεσα σε πανεπιστημιακές ομάδες απ’ όλη την υφήλιο.
Μέχρι σήμερα η ομάδα έχει συμμετάσχει σε 22 διαγωνισμούς, φέροντας πολλαπλές διακρίσεις στα διάφορα αγωνίσματά τους. Συγκεκριμένα, στις τελευταίες της συμμετοχές, τη σεζόν 2022-2023, κατέκτησε 11 διακρίσεις, ανάμεσα στις οποίες και την 1η θέση στο αγώνισμα της κοστολόγησης του μονοθεσίου, αλλά και την 3η θέση στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού Formula Student Austria, ενός από τους πιο απαιτητικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως.
Το 2024, και με τη συμπλήρωση των 15 χρόνων από την ίδρυσή της, η Centaurus Racing κατάφερε να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του 10ου μονοθεσίου της. Τα μέλη της ομάδας θα γιορτάσουν την επετειακή αυτή χρονιά όσο και την αποκάλυψη του καινούριου τους μονοθεσίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass