ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Ημερίδες στο Διαχρονικό Μουσείο

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2018 21:54

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διά των Υπευθύνων Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Λάρισας στο πλαίσιο της ενημέρωσης μαθητών για σπουδές και επαγγέλματα και πιστεύοντας στην αξία της

βιωματικής προσέγγισης διοργάνωσε δύο ημερίδες στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας με τίτλο: «Ο Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός πάει στο Διαχρονικό Μουσείο».
Μαθητές των 9ου και 14ου Λυκείων Λάρισας και Γιάννουλης και των 4ου και 6ου Γυμνασίων Λάρισας και της Νίκαιας συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς των σχολείων τους είχαν την ευκαιρία πρόσφατα να γνωρίσουν τον χώρο, τις συνθήκες εργασίας και τις επαγγελματικές δραστηριότητες του αρχαιολόγου, μουσειοπαιδαγωγού, ξεναγού, τοπογράφου μηχανικού, αρχιτέκτονα μηχανικού, σχεδιαστή, γραφίστα, συντηρητή χαρτιού/ γυαλιού/ ξύλου/ πέτρας/ εικόνας/ κεραμικών, φύλακα. Μέσα από το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε, την ξενάγηση στους χώρους των εκθέσεων του μουσείου και των εργαστηρίων συντήρησης κεραμεικών και μαρμάρων και τις παρουσιάσεις των αρχαιολόγων Μ. Τσιάκα, Μ. Παπαναστασούλη και της μουσειοπαιδαγωγού Κ. Ζάχου. Το ΚΕ.ΣΥ.Π. ευχαριστεί τα συμμετέχοντα σχολεία και όλους τους εργαζόμενους του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας για τη συμβολή τους στην επιτυχία των ημερίδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass