ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ποιος θα είναι ο αστέρας του 2016

* Η επιστολή Κούγια που άναψε φωτιές στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ * Κόπηκε η πρώτη πίτα της λαρισινής ομάδας σε …οικογενειακό κύκλο

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2016 9:40

 

Του Σωτ. Κέλλα

Αύριο η ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσει στο Ael Fc Arena το πρώτο παιχνίδι για το 2016 και αντίπαλος θα είναι ο Αστέρας Τρίπολης που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (5.15 μ.μ. ΟΤΕ).

Ένα παιχνίδι όπου η ΑΕΛ θα διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει και σίγουρα το πρώτο ζητούμενο είναι η νίκη που θα την οδηγήσει στον επαναληπτικό με πολλές ελπίδες για τα προημιτελικά.

Ο τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Βέρτζο και Καπό αλλά και σε καμία μεταγραφική ενίσχυση λόγω έλλειψης αδειοδότησης της ομάδας.

Σίγουρα η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και άλλωστε ακόμα και αν δεν κάνει μεταγραφές δεν σημαίνει ότι θα απολέσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα αλλά θα μπορούσε εφόσον πετύχει τον στόχο της να ετοιμαστεί καλύτερα για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Αλλαγές δεν αναμένονται σημαντικές και σήμερα θα φανεί το σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι μια καλή ομάδα αλλά όχι εμπορική.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι τους τόνισε ότι είναι δύσκολο αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βρίσκεται καλά η δικά του ομάδα και αν συμβεί αυτό μπορούν να ανταποκριθούν στις συνθήκες της αναμέτρησης.

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο μέρος της συζήτησης της συνέλευσης αναλώθηκε στις σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής.

Νωρίτερα είχε δοθεί ο ισολογισμός της ΠΑΕ ΑΕΛ που αναφέρει ότι την περίοδο από 22 Αυγούστου 2014 μέχρι 30 Ιουνίου 2015 η ΠΑΕ είχε ζημία 419.000 ευρώ περίπου.

Στη συνέχεια κύριο θέμα ήταν η επιστολή-απάντηση που έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕΑ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας στον ομόλογό του της Ερασιτεχνικής κ. Νίκο Κυριακού που μιλούσε για τρεις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες με την ίδια επωνυμία!

Μάλιστα ανέφερε και τους δυο προηγούμενους ιδιοκτήτες, τον κ. Πλεξίδα ο οποίος άφησε χρέη, σύμφωνα με την επιστολή, και τον κ. Πηλαδάκη και στους λάθος χειρισμούς που έγιναν μαζί του.

Πάντως ο κ. Κούγιας που αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο μέλος της Ερασιτεχνικής στην επιστολή του αναφέρει ότι επιθυμεί την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών, δείγμα ότι υπάρχει καλή θέληση.

Για το θέμα των εκκαθαρίσεων πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συμφωνηθεί ένα συγκεκριμένο αντίτιμο να δίνεται στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Η ΠΡΩΤΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Η πρώτη πίτα της ΠΑΕ ΑΕΛ κόπηκε με την είσοδο του καινούργιου χρόνου στο μπαρ-εστιατόριο «Ρόδι» με πρωτοβουλία του κ. Κούγια που είπε στους παίκτες οι οποίοι δεν είχαν κανονίσει να περάσουν τη βραδιά με πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος ή φίλους (ως γνωστόν οι περισσότεροι δεν έχουν κοντινούς τόπους καταγωγής), να κάνουν ρεβεγιόν μαζί και να συμμετέχουν στη γιορτή αυτή που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μια μεγάλη μερίδα ποδοσφαιριστών (περίπου είκοσι) ανταποκρίθηκαν και θέλησαν να κάνουν όλοι μαζί την αλλαγή χρόνου (για να δείξουν ότι θα είναι όλη τη χρονιά μαζί και ενωμένοι) ενώ την πίτα έκοψαν ο κ. Κούγιας, ο τεχνικός διευθυντής κ. Κυπαρίσσης και ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς.

Υπήρξε κέφι και χαρά για όλους(οι περισσότεροι ήταν μαζί με τις οικογένειές τους) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας η διοίκηση προσανατολίζεται να αποκτήσει δύο νεαρούς παίκτες που θα αγωνίζονται στη θέση του στόπερ και του επιτελικού μέσου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass