Η ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ ΤΟΥ Ο.Α.ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εντυπωσιάζει αν και είναι μόλις 10 ετών

*Άγγιξε την πρωτιά σε διεθνή αγώνα στο Βελιγράδι

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2016 8:12

Το τένις είναι το αγαπημένο της άθλημα και από πολύ μικρή αν μη τι άλλο, εντυπωσιάζει. Ο λόγος γίνεται για τη 10χρονη Μιχαέλα Λάκη αθλήτρια του Ο.Α.Φοίβος Λάρισας που βρέθηκε στο Βελιγράδι για το Belgade  Open το οποίο ανοίγει το ετήσιο αθλητικό ημερολόγιο της Tennis Europe (26/12/15- 01/01/16).

Η Μιχαέλα  αντιμετώπισε στον 1ο γύρο του ταμπλό τη Σέρβα Milosevic Theodora την οποία νίκησε με σκορ 6-0,6-0. Συνέχισε την πορεία της στο 2ο γύρο με νέα νίκη επί της Κροάτισσας  Skegro Marina με σκορ 6-2, 6-0. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης βρέθηκε αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Σερβίας Idrizovic Fatma, ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Με ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι ανέτρεψε τα προγνωστικά και επικράτησε με σαρωτική νίκη 6-0,6-2 επιβεβαιώνοντας έτσι την τενιστική της αξία. Στα ημιτελικά χωρίς δυσκολία επικράτησε της Σέρβας Petkovic Anja με 6-1,6-1.

Στον τελικό βρέθηκε απέναντι στο Νο 2 Βουλγαρίας και ένα χρόνο μεγαλύτερη την Peeva Stela από την οποία και έχασε τελικά με 6-4, 6-2 ολοκληρώνοντας έτσι μια καταπληκτική για αυτήν εβδομάδα.

Η επιτυχία αυτή είναι τεράστια όχι μόνο για το λαρισινό τένις αλλά και για το πανελλήνιο. Η αθλήτρια του Ο.Α.Φοίβος  Λάρισας  Μιχαέλα Λάκη είναι ένα 10χρονο παιδί από τον Τύρναβο που προπονείται καθημερινά στην Ακαδημία Φοίβος Μιχαλόπουλος εδώ και πέντε χρόνια(σ.σ.γυμναστής της είναι ο Νίκος Μαλάκης). Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Κ10 στην ηλικία των 9 ετών και φέτος ξεκινάει ως Νο1 Ελλάδος στην κατηγορία Κ12 όντας μόλις 10 ετών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass