Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ 85’

Ψυχρολουσία στα τελευταία λεπτά

*Αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 μέσα στην έδρα του με τον ουραγό Φωκικό

Δημοσίευση: 05 Νοε 2015 10:45

 

Η ατυχία χτύπησε εκ νέου την πόρτα του Τυρνάβου αυτή τη φορά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό Φωκικό. Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της αλλά την έχασε στο 85’ όταν οι φιλοξενούμενοι με ένα μακρινό σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 1-1.

Ο Τύρναβος έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το θετικό αποτέλεσμα αρχικά με τον Καρλιάμπα στο 28’ το σουτ του οποίου απομάκρυνε πάνω στη γραμμή αμυνόμενος των φιλοξενουμένων, αλλά και στο 37’ όταν ο Λούγκος με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 42’ ο Χτηστίδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε πόδια αμυνομένων, ενώ στο 67’ ο Παπαχρήστος βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 75’ο Παπαϊωάννου ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού μετά από προσπάθεια του Χρηστίδη (το γκολ το αφιέρωσε στον πατέρα του που έχασε πριν λίγες ημέρες).

Στο 81’ ο Κρίτσας θα μπορούσε να είχε σφραγίσει τη νίκη για τον Τύρναβο όταν βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άουτ. Αντ’ αυτού στο 85’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Γεωργαντόπουλο ο οποίος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά μετά τη λήξη του αγώνα αφού ο Τύρναβος έψαχνε διακαώς την πρώτη του εντός έδρας νίκη, αλλά η ισοπαλία με τον Φωκικό δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ζιάκας): Παπαγιάννης, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Λούγκος, Κρίτσας, Λίταινας (65′ Παπαϊωάννου, 87′ λ.τ. Σβερκούλης), Παπαχρήστος (81′ Νούσιος), Τασιούλης, Χρηστίδης.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Κουκούλης): Κεχαγιάς, Καμβούσης, Λυμπέρης, Αθανασιάδης, Ουατάρα, Ζανιάς, Γεωργαντόπουλος (90’+1′ Σαββίδης), Μπονγκ, Γεωργουσόπουλος, Σβίγγος, Σελάνσι (78′ Τοπούζης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass