ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Μαχητές και στην Κρήτη…

* Μπανούσης αντί Αναστασόπουλου στο αρχικό σχήμα * Πλεξίδας σε Κούγια: «Δικαιώθηκες για την επιλογή νέων» * Καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο αν συνεχίσει έτσι η ομάδα

Δημοσίευση: 05 Νοε 2015 11:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Απόβαση στην Κρήτη κάνει σήμερα η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΛ με αεροπορική πτήση από τη Θεσσαλονίκη(μετά την πρωινή προπόνηση) αφού αύριο αντιμετωπίζει τον Κισσαμικό(επίσης αήττητος) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Και οι παίκτες της ΑΕΛ ετοιμάζονται γι’ αυτή τη μάχη (αν κρίνουμε και από τις προπονήσεις στο Kick Boxing για μεγαλύτερη ενδυνάμωση που κάνουν Μονιάκης, Ροβίθης και Κομεσίδης με τον δάσκαλο Γιάννη Κοτρούτσο) αφού γνωρίζουν ότι με μια ακόμα επιτυχία εκτός έδρας(και η ισοπαλία δεν θα θεωρηθεί αποτυχία…) ο στόχος της ανόδου στη Σούπερ Λίγκια πλησιάζει πιο κοντά.

Οι «βυσσινί» μέχρι τώρα έχουν εντυπωσιάσει με την επίδοση των 19 αήττητων αγώνων από το ξεκίνημα της προετοιμασίας(με18 νίκες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια και μια ισοπαλία) ενώ φαίνεται ότι ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς έχει βρει πετυχημένη συνταγή πολύ νωρίς. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες προσπαθώντας κάθε φορά να έχει μια «φρεσκάδα» η ομάδα.

Για τον αυριανό αγώνα ο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ουρτάδο, Χοτζάλι και τον τιμωρημένο Αναστασόπουλο αλλά από την άλλη το ηθικό των ποδοσφαιριστών έχει φθάσει στο ζενίθ μετά και την τελευταία νίκη στο Θεσσαλικό ντέρμπι επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο προπονητής της ομάδας δεν γνωρίζουμε αν θα ακολουθήσει το 4-4-2 όπως στο τελευταίο παιχνίδι ή θα επιστρέψει στο 4-2-3-1 ενώ το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε περιορισμένο αριθμό. Η επιστροφή Μπανούση στη θέση του Αναστασόπουλου θεωρείται δεδομένη ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια άλλα πρόσωπα όπως π.χ. ο Ροβίθης που το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ καλά στις προπονήσεις.

Αυτό που θέλει ο Ντόστανιτς είναι όποιος παίκτης αγωνισθεί να τα δώσει όλα και η ομάδα να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μεγαλύτερο ενθουσιασμό απ’ όλους δείχνει να έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που βλέπει να δικαιώνεται ο σχεδιασμός της ομάδας και δέχθηκε συγχαρητήρια από τον προκάτοχό του Βαγγέλη Πλεξίδα που του είπε ότι η επιλογή να έχει νέους παίκτες δικαιώνεται μέχρι τώρα ενώ ο ίδιος είχε επιλέξει παίκτες ονόματα με τον κ.Κούγια να «πετάει» και το σχετικό «καρφί» λέγοντας ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπόρεσαν να έχουν την εξέλιξη που θα ήθελαν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Μάλιστα αν συνεχίσει έτσι η ομάδα μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταγραφή. Ο Κούγιας είπε ότι η ομάδα θα κάνει εσωτερικές μεταγραφές μια και υπάρχουν νέοι παίκτες έτοιμοι να προσφέρουν και φάνηκε στο παιχνίδι κυπέλλου εκτός έδρας με τον Πανελευσινιακό. Οι λύσεις που έχει η ομάδα είναι πολλές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Κισσαμικός σχετικά με την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στις 16:00, στο Δ.Α.Κ. Γάλλου, με τίτλο «Η παρουσία σας είναι πολύτιμη…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κισσαμικός «Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 16:00, στο Δ.Α.Κ. Γάλλου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ιστορική ΑΕΛ, στην αναμέτρηση των δύο αήττητων ομάδων της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016. Το παιχνίδι είναι ιστορικής σημασίας για τον Κισσαμικό, που θα βρεθεί απέναντι στη μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδας (1987-88) και που παράλληλα μετράει και δύο κατακτήσεις Κυπέλλου Ελλάδας (1985, 2007). Τώρα που ο Κισσαμικός… ξενιτεύεται και δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια του στο Ρέθυμνο η παρουσία των φίλων της ομάδας μας αποκτάει μεγαλύτερη αξία και είναι πολύτιμη. Στηρίξτε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και δώστε τους ώθηση με το χειροκρότημα και τη φωνή σας. Μας έχουν κάνει περήφανους με τη μέχρι τώρα πορεία τους και θα συνεχίσουν να μας κάνουν!

Κισσαμικός, Σύλλογος Περήφανος Κρητικός!»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΖΑΡΑΒΙΝΟΣ

Ανακοινώθηκαν την οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας που θα γίνει από 6-9 Νοεμβρίου. Ο Άγγελος Ζαραβίνος, από το Σύνδεσμο Αθηνών θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Κισσαμικό στο ΔΑΚ Γαλλού στο Ρέθυμνο (αύριο 06/11, 16:00). Βοηθοί του θα είναι ο Σπυρίδων Νικόλαδος, από τον σύνδεσμο Αθηνών και ο Παναγιώτης Κορτέσης επίσης από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Σταυρουλάκης από την Ένωση Ρεθύμνου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Μαστορίδης από την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών της 7ης αγωνιστικής:

Αύριο 6 Νοεμβρίου

Κισσαμικός – ΑΕΛ (16:00 ΟΤΕ, ΔΑΚ Γάλλου): Ζαραβίνος (Αθηνών), Νικολαδός, Κορτέσης (Αθηνών), 4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ.: Μαστορίδης(Ηρακλείου)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00, Δημ. Σερρών): Κουμπαράκης (Θράκης), Δημητριάδης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης), 4ος: Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Τελίδης(Καβάλας)

Ζάκυνθος – Κέρκυρα (15:00, Δημ. Στάδιο Ζακύνθου): Ρατσιάτος (Αργολίδας), Μεϊντανάς, Γκαβέρας (Αχαΐας), 4ος: Παπαδόπουλος (Αχαΐας), παρ.: Ταπρατζής(Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΟ Χανιά – Παναχαϊκή (15:00, Παγκρήτιο Στάδιο): Μιχελής (Πειραιά), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Δασκαλάκης (Ηρακλείου), 4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου), παρ.: Χριστοδουλάκης(Ρεθύμνου)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Πανελευσινιακός – ΑΟ Τρίκαλα (15:00, Δημ. Ελευσίνας): Σωτηριάδης (Λασιθίου), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), Δασκαλάκης (Ηρακλείου), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.: Δέτσης(Αθηνών)

Απόλλων – Εργοτέλης (15:00 ΟΤΕ, Γήπεδο Ριζούπολης): Φωτιάς (Πέλλας), Μπαλιάκα (Λέσβου), Αρμακόλας (Κυκλάδων), 4ος: Μανούρας (Τρικάλων), παρ.: Βασσάλος(Χανίων)

Αγροτικός Αστέρας – Λαμία (15:00, Γήπεδο Ευόσμου): Κοτσάνης (Δράμας),Χατζηνάκος (Δράμας), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), 4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ.: Ταπατζάς(Θράκης)

Αχαρναϊκός – Καλλιθέα (15:00, Δημ. Αχαρνών): Χρυσός (Χανίων), Κοντιζάς, Κουτσουμπού (Πειραιά),4ος: Μήτση (Πειραιά), παρ.: Μάνθος(Αχαίας)

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός Βόλου – Παναιγιάλειος (18:00 ΟΤΕ, ΕΑΚ Βόλου): Τζοβάρας (Φθιώτιδας). Χαδήμογλου, Αϊναλής (Μακεδονίας), 4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας), παρ.: Φωτιάδης (Σερρών)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass