ΑΕΛ

Κέρδισε και επέστρεψε...

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2024 12:22

Ολοκληρώθηκε χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ που περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι με τον Καμπανιακό (2-1) και στη συνέχεια επιστροφή της λαρισινής ομάδας στη βάση της.


Το φιλικό έγινε στο αθλητικό κέντρο, όπου προετοιμάστηκε η ομάδα, και η αγωνιστική εικόνα ήταν σαφώς καλύτερη απ’ ό,τι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ (ήττα με 4-1), όπου ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης δοκίμασε διάφορα σχήματα.
Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο νεαποκτηθείς Σουηδός Ματίας Γιόχανσον.
Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος για τον Καμπανιακό μετά από πάσα του Έππα και ισοφάρισε στο 21’ με καρφωτή κεφαλιά ο Βαφέας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαριέντος.
Το τελικό 2-1 σημείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μωραΐτης στο 34’. Το κέρδισε ο Τριμμάτης από μαρκάρισμα του Σέχου.
Η λαρισινή ομάδα πίεσε για ένα τρίτο γκολ στις αρχές του δεύτερου μέρους, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ αυτός που ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος ήταν ο Ακόστα με το σουτ που έκανε.
Ο Καμπανιακός απείλησε με ισοφάριση στο 69’, όταν από φάουλ του Καθάριου ο Παπαστεργιανός σε κεφαλιά που έκανε η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ αξιόλογη απόκρουση έκανε ο Σουλούκος σε εκτέλεση φάουλ του Φροσύνη στο 82’.
ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Α’ μέρος: Βενετικίδης, Τριμμάτης, Κοσσονού, Βαφέας, Ηλιάδης, Οικονόμου, Μπαριέντος, Μούργος, Κρητικός, Φατάι, Μωραΐτης.
Β’ μέρος: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Γιανναράκης, Στάμου, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Γιαξής, Στίνα, Ακόστα, Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής (46’ Κασαπίδης), Ν. Καθάριος (46’ Μανιός), Κολλαράς, Παπαστεριανός (72’ Αλιμπαρούτης), Σέχου (80’ Βοσκόπουλος), Σαρβανίδης (46’ Παπακωνστανίνου), Π. Καθάριος (72’ Σγουρής), Γαρύφαλλος (59’ Μποζίδης), Διαμαντόπουλος (46’ Κωτσόπουλος), Έππας, Φροσύνης.
* Μετά τα τέλος του φιλικού αγώνα η αποστολή επέστρεψε στη Λάρισα, αν και είχε οριστεί αρχικά ως ημερομηνία επιστροφής η 31η Αυγούστου.
* Σήμερα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, ενώ θα παρουσιαστεί και το νέο απόκτημα, ο Γιόχανσον.
ΡΑΦΑΗΛ ΣΓΟΥΡΟΣ
Δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΛ να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη του Ολυμπιακού Β’ Ραφαήλ Σγουρού που ξεκίνησε τη θητεία του από τους νέους του Άρη. Είναι 20 χρονών και παίζει κεντρικό χαφ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass