ΑΕΛ

Στις 9 Σεπτεμβρίου κληρώνει...

ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΝΤΡΕΟΥ, ΤΣΙΟΦΛΙΚΗ, ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2024 12:33

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής του αεροδρομίου η κλήρωση της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι καλύτεροι της προηγούμενης χρονιάς, όπως αυτοί ψηφίστηκαν από τις συμμετέχουσες στο περσινό Πρωτάθλημα ομάδες.

Ειδικό βραβείο θα απονεμηθεί στον Αλέξανδρο Καλογέρη, για το ρεκόρ συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.
Τρία άτομα που έχουν σχέση με τη Λάρισα, τα δύο με την ΑΕΛ, θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Πρώτα ο Κλέτον Περντρέου ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της περσινής αγωνιστικής περιόδου που τώρα παίζει στη λαρισινή ομάδα. Επίσης, η διαιτητής της Μάχης Τσιοφλίκη που όλοι ήλπιζαν να τη δούνε στη μεγάλη κατηγορία στις πρόσφατες αξιολογήσεις βάσει της απόδοσης που είχε στη Super League 2.
Τέλος, θα βραβευτεί ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Τουσιάνης (μόλις πέντε παιχνίδια στον πάγκο). Αντικατέστησε τον Παναγιώτη Γκουτσίδη τον Δεκέμβριο του 2022 και όταν έφυγε τον αντικατέστησε (μέσα Μαρτίου 2023) ο Γκουτσίδης. Ο Ταουσιάνης θα τιμηθεί ως καλύτερος προπονητής της κατηγορίας, ενώ από φέτος ανήκει και στην Εθνική Ελπίδων.
Συγκεκριμένα, θα βραβευθούν ως πολυτιμότεροι παίκτες της σεζόν 2023-24, οι Γιάννης Γιαννιώτας (Α’ Όμιλος) και Γιώργος Μάναλης (Β’ Όμιλος), ως κορυφαίοι τερματοφύλακες οι Κλέτον Περντρέου (Α’ Όμιλος) και Γιάννης Γκέλιος (Β’ Όμιλος), ως καλύτεροι προπονητές οι Στέλιος Μαλεζάς (Α’ Όμιλος) και Γιάννης Ταουσιάνης (Β’ Όμιλος), καθώς και οι πρώτοι σκόρερ Αλμπέρτο Σιμόνι (Α’ Όμιλος), Γιάννης Λουκίνας και Γιώργος Μάναλης (Β’ Όμιλος). Επιπρόσθετα, θα τιμηθεί ως καλύτερη διαιτητής της κατηγορίας η Μάχη Τσιοφλίκη της ΕΠΣ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass