Στο ιστορικό Mejiro Gym του Αμστερνταμ οι «Glory Fighters»

ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΣΧΟΛΗ KICK-BOXING - ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τ. ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΜΑΡΙΟ ΝΤΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΪΟΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2024 12:15

Για το πανέμορφο Άμστερνταμ ετοιμάζονται να αναχωρήσουν σε λίγες ημέρες ο προπονητής και οι αθλητές των «Glory Fighters», προκειμένου να προετοιμαστούν και να λάβουν μέρος σε αντίστοιχους αγώνες, προσκεκλημένοι του «Mejiro Gym», ενός από τα ιστορικότερα σωματεία μαχητικών αθλημάτων του κόσμου.


Στην αποστολή συμμετέχουν ο προπονητής Kick Boxing κ. Τάσος Λιβάνιος, ο οποίος είναι απόφοιτος -μοναδικός ανάμεσα στους προπονητές της ελληνικής περιφέρειας- της διάσημης σχολής Mejiro Gym και A’, B’, C’ Trainer Wakο και οι νεαροί και ταλαντούχοι αθλητές kick-boxers Μάριο Ντόντα και Κώστας Βάιος, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν, αλλά και να παίξουν τους πρώτους τους αγώνες στο εξωτερικό.
Για το επικείμενο ταξίδι ο κ. Τάσος Λιβάνιος δήλωσε σχετικά τα εξής:
«Είναι πάντα ωραίο να συναντάς παλιούς καλούς φίλους με τους οποίους μας συνδέει το κοινό πάθος για τα μαχητικά αθλήματα.
Για εμένα το kick-boxing και τα μαχητικά αθλήματα είναι τρόπος ζωής. Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθώ και να παρακολουθήσω όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο που υπηρετώ με αγάπη και σεβασμό.
Όταν, μάλιστα, έχεις την ευκαιρία να το κάνεις αυτό με τους κορυφαίους του χώρου, αλλά και ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι με στενούς δεσμούς, δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχής. Η σχολή Mejiro Gym με head-coach τον Andre Manaart και άξιο διάδοχό του τον γιο του, τον Roel Manaart, είναι από τις καλύτερες του κόσμου, γενέτειρα σπουδαίων αθλητών με παγκόσμιες διακρίσεις.
Είμαι υπερήφανος που είμαι απόφοιτος του Mejiro Gym και που θα βρεθώ και πάλι εκεί, γιατί η ενημέρωση και η κατάρτιση δε σταματούν ποτέ. Η φιλοσοφία των Glory Fighters είναι βασισμένη στο τρίπτυχο σκληρή δουλειά, συνεχής κατάρτιση και σωστή διατροφή.
Με τη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά το φθινόπωρο, οι Glory Fighters θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία επάνω στα ρινγκ, στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας απέναντι στους καλύτερους αθλητές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass