Δείχνουν Γκαέλ Ακόστα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΞΙΚΑΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2024 12:45

Οι εξελίξεις «τρέχουν» ως προς τα μεταγραφικά στην ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμα επιθετικού, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ στον βαθμό που απαιτείται για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα της Super League 2.


Σε χθεσινό ρεπορτάζ η «Ε» είχε αναφερθεί σε επιθετικό παίκτη 32 ετών, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, που είχε πολύ καλή σεζόν και ο οποίος προέρχεται από χώρα νότια της Βόρειας Αμερικής. Δημοσιεύματα από την Καλαμάτα «στέλνουν» στην ΑΕΛ τον Μεξικανό Γκαέλ Ακόστα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομώνυμη ομάδα.
Ο 32χρονος επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μοντερέι και συνέχισε στην πρώτη ομάδα (24 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ ακολούθως έπαιξε σε Ατλάντε (21 παιχνίδια, 1 γκολ, 3 ασίστ), Κορεκαμίνο (58 συμμετοχές, 7 γκολ), Οξάκα (46 συμμετοχές, 6 γκολ), Κερετάρο (19 συμμετοχές, 2 γκολ), Βενάδο (21 συμμετοχές, 2 γκολ), Μορέλια (77 συμμετοχές, 11 γκολ, 17 ασίστ) και Σελάγια (43 συμμετοχές, 7 γκολ). Με την Καλαμάτα τη σεζόν 2023-2024 είχε συνολικά 28 συμμετοχές, με 7 γκολ και 2 ασίστ, σ’ όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, έχει χριστεί διεθνής, συμμετέχοντας με την ομάδα U-17 του Μεξικού.
Το θέμα του Γκαέλ Ακόστα είναι ανοιχτό και αναμένονται εξελίξεις.

 

ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Μόλις προχθές, το ερασιτεχνικό σωματείο του Ιωνικού Νικαίας με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι «η ποδοσφαιρική ομάδα δε δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Super League 2, με την προθεσμία δηλώσεων να έχει παρέλθει. Έτσι, υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική και περνάει βάσει νόμου ξανά στον ερασιτέχνη Ιωνικό».
Χθες, όμως, έγινε γνωστό ότι ο πειραϊκός σύλλογος έλαβε άδεια παραμονής για το νέο Πρωτάθλημα της Super League 2 που θα διεξαχθεί με 21 ομάδες, δέκα στον Α’ Όμιλο (Βορράς) και 11 στον Β’ (Νότος). Η αγωνιστική περίοδος 2024-25 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.
Η ανακοίνωση της Λίγκας 2 έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι οι ομάδες, οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2024-25, είναι οι κάτωθι:
ΑΕΚ Β’, ΑΕΛ, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β’, Διαγόρας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Ηλιούπολη, Ιωνικός, Καβάλα, Καλαμάτα, Καμπανιακός, Κηφισιά, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, Παναχαϊκή, Παναργειακός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΟΤ Ηρακλής, Χανιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass