Το... buzzer beater του Μερίνο στο 119’ έστειλε την Ισπανία στα ημιτελικά

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 2-1 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (1-1 κ.α.)

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2024 9:32

Ένα υπέροχο γκολ του Μίκελ Μερίνο με κεφαλιά στο 119’ χάρισε στην Ισπανία μία τεράστια νίκη επί της Γερμανίας με 2-1 στην παράταση (1-1 κ.α.) και την πρόκριση στα ημιτελικά του EURO 2024.


Σε έναν καταπληκτικό προημιτελικό στην «MHPArena» της Στουτγκάρδης ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες, η «ρόχα» κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά την πρόκριση σε νοκ-άουτ αγώνα EURO ή Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε διοργανώτρια ομάδα, βάζοντας τέλος στην «κατάρα» που την... κυνηγούσε και πλέον βάζει πλώρη για το 4ο τρόπαιο της Ιστορίας της.
Ο Ντάνι Όλμο άνοιξε το σκορ για τους Ισπανούς στο 51’, ενώ ο Βιρτς έδωσε το... φιλί της ζωής για τα «πάντσερ» ισοφαρίζοντας στο 89’. Ο τελευταίος λόγος όμως άνηκε στον Μερίνο και στην Ισπανία που «χτύπησε» στο 120’ και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4».
Αποβολές: 120’+6’ Καρβαχάλ (2η κίτρινη)
ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς ντε λα Φουέντε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ (46’ λ.τρ. Νάτσο), Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Ρόδρι, Ρουίθ (102’ λ.τρ. Χοσέλου), Γιαμάλ (63’ Φεράν Τόρες), Πέδρι (8’ λ.τρ. Όλμο), Νίκο Ουίλιαμς (80’ Μερίνο), Μοράτα (80’ Ογιαρθάμπαλ).
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα (80’ Μίλερ), Ράουμ (57’ Μίτελστατ), Τσαν (46’ Άντριχ), Κρόος, Μουσιάλα, Γκιντογκάν (57’ Φίκρουργκ), Σανέ (46’ Βιρτς), Χάβερτς (91’ Άντον).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass