ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ:

Η ανθρώπινη ζωή είναι πιο πάνω από το ποδόσφαιρο

Δημοσίευση: 06 Νοε 2023 13:35

Στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Παναγιώτης Νάσης αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης, τονίζοντας τα εξής:

«Η ανθρώπινη ζωή είναι πιο πάνω από το ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα συμβάν με μέλος του προπονητικού τιμ, ο Παναγιώτης Νάσης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία έπεσε στο έδαφος και από ότι λένε είχε ανακοπή. Κάτι που θέλω, να σας δώσω την πληροφορία ότι είναι πάρα πολύ καλά, αλλά καταλαβαίνετε ότι ήταν ένα συμβάν το οποίο μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή και αν δεν υπήρχε ο γιατρός της ομάδας μας, αν δεν υπήρχε ο γιατρός του αγώνα και το ΕΚΑΒ, ίσως τα πράγματα να μην είχαν καλό τέλος. Γι’ αυτό οφείλω σαν μέλος αυτής της ομάδας, να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να ευχαριστήσω και την ΠΑΕ Κοζάνη για την άριστη φιλοξενία. Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί είναι το τελευταίο».
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ
Και ο Στέφανος Σουλούκος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Νάση, επισημαίνοντας τα εξής: «Καταρχήν θέλω να πω ότι αυτή η νίκη είναι τεράστια, γιατί την αφιερώνουμε στον προπονητή μας, τον κ. Παναγιώτη Νάση, είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς τους τερματοφύλακες, γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα, από το καλοκαίρι, που δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα, σε μένα και στα παιδιά έχει σταθεί με τον καλύτερο τρόπο, μας έχει βοηθήσει εκτός και εντός γηπέδου, κάτι το οποίο το εκτιμάμε και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν παίκτες και ειδικότερα εμείς οι τερματοφύλακες είναι να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη. Τώρα για τον αγώνα, πιστεύω ότι είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς, είναι μία νίκη στην οποία θέλουμε να κτίσουμε ένα καλό σερί. Είναι μία νίκη την οποία τη θέλαμε, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ καλά, για να βγουν κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, θέλουμε βήμα-βήμα να κτίσουμε ένα καλό σερί, ώστε ο κόσμος να καταλάβει ότι θέλουμε τη στήριξή του για να μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και θέλουμε να είναι δίπλα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass