Νίκη για τον Παναγιώτη Νάση

*Πέτυχε χθες η ΑΕΛ στην Κοζάνη με 2-0 (Μαυριάς 8’, Πεντρόσο 79’) *Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο προπονητής τερματοφυλάκων των «βυσσινί»

Δημοσίευση: 06 Νοε 2023 13:30

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-0 πέτυχε χθες στην Κοζάνη η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε στο ΔΑΚ Κοζάνης της τοπικής ομάδας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ, Παναγιώτης Νάσης, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων τον επανέφεραν, με τη χρήση απινιδωτή και τη μέθοδο ΚΑΡΠΑ.
Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου είναι καλά στην υγεία του και θα παραμείνει για ένα δεκαήμερο περίπου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Κατά τα άλλα, η ΑΕΛ ανώτερη, χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Μαυριάς με σουτ στο 8ο λεπτό και ο Πεντρόσο με σουτ στο 79ο λεπτό, πρόσθεσε τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς στο ενεργετικό της και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και στο 4’ σε σουτ του Οτορμίν, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως στο 8’ , οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ, όταν από κάθετη πάσα του Αντράντα και σουτ του Μαυριά, έγινε το 0-1.
Από την πλευρά της, η Κοζάνη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 10’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαρισαίου Σάββα Σιατραβάνη, στην κεφαλιά του Τσιμπούκα μπλόκαρε εύκολα ο Σουλούκος την μπάλα.
Μετά από εκτέλεση πλάγιου του Πάνου για την Κοζάνη, η μπάλα πήγε στον Γραμμένο, που έκανε το σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων μόλις άουτ στο 31’.
Εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΛ με τον Οτορμίν στο 38’, μπλόκαρε εύκολα ο Μπογκντάνοβιτς την μπάλα, ενώ στο 39’ σε σουτ του Κοσσονού, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στην τελευταία καλή στιγμή για την ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο στο 42’, από κάθετη πάσα του Οτορμίν, ο Πεντρόσο επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η ΑΕΛ ήταν αυτή που έλεγχε τον αγώνα, στο 48’ σε σουτ του Κοσσονού η μπάλα κατέληξε άουτ, στο 53’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Οτορμίν, σε σουτ εκτός περιοχής του Θ. Παπαγεωργίου, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Από πάσα του Μαυριά στο 61’ σε σουτ του Οτορμίν η μπάλα βγήκε άουτ και την ίδια τύχη είχε σουτ του Θ. Παπαγεωργίου, στο 62’.
Σε σέντρα του Καραγιάννη στο 70’ ο Γραμμένος με κεφαλιά «ψαράκι» δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σουλούκο, ενώ στο 71’ σε σέντρα του Καλλέργη, στο σουτ του Καραγιάννη ο γκολκίπερ της ΑΕΛ απέτρεψε την ισοφάριση.
Στο 79’ έγινε το 0-2. Από πάσα του Θ. Παπαγεωργίου, με σουτ ο Πεντρόσο «σφράγισε» τη νίκη της ΑΕΛ.
Στις καθυστερήσεις (90’ +3), σε σουτ του Καραγιάννη μπλόκαρε ο Σουλούκος την μπάλα και εκεί τελείωσε ο αγώνας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής κ. Πουλόπουλος (Πειραιά), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Κορωνά (Πειραιά), Θανασιά (Ηπείρου).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Κοροβέσης, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος (64’ Καραγιάννης), Ίτσιος (83’ Σουλιώτης), Νάτσος (83’ Δόρης), Καλλέργης (83’ Βοριαζίδης), Σιατραβάνης (58’ Ψάλτης), Γραμμένος, Ποζατζίδης.
ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (46’ λ.τρ Γιανναράκης), Πλέγας, Αντράντα (86’ Θωμαΐδης), Οτορμίν (74’ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (86’ Καλουτσικίδης), Κοσσονού (72’ Μπρου), Πεντρόσο.
«Διπλo» της Νiκης Βoλου
Με τρία γκολ στα τελευταία 25 λεπτά (65′ Ριμπέιρο σουτ, 77′ Μιράντα σουτ, 87′ Κάσσος σουτ), η Νίκη Βόλου νίκησε 3-0 στο Σεραφίδειο την ΑΕΚ Β’ και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, αφήνοντας τους «κιτρινόμαυρους» στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Τη δεύτερη νίκη του, τέλος, πανηγύρισε ο νεοφώτιστος Καμπανιακός, που επικράτησε 1-0 (66’Πόζογλου) του ουραγού Απόλλωνα Πόντου.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (7η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ Β’ - Αναγέννηση Κ. 2-0
Ηρακλής - Λεβαδειακός 0-1
Κοζάνη - ΑΕΛ 0-2
Καμπανιακός - Απόλλων Π. 1-0
ΑΕΚ Β’ - Νίκη Βόλου 0-3
*Ρεπό: Αιολικός, Μακεδονικός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
1. Λεβαδειακός 18 -6αγ.
2. ΑΕΛ 14 -7αγ.
3. ΠΑΟΚ Β’ 10 -7αγ.
4. Κοζάνη 10 -7αγ.
5. Νίκη Βόλου 9
6. Μακεδονικός 9 -6αγ.
7. Αναγέννηση Καρδίτσας 8 -7αγ.
8. Καμπανιακός 6
9. Ηρακλής 5
10. Αιολικός 5
11. ΑΕΚ Β’ 3
12. Απόλλων Πόντου 1
13. Αλμωπός Αριδαίας ——
* Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα της Super League 2.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η)
Α’ όμιλος
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Καμπανιακός - Κοζάνη
ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Β’
Απόλλων Πόντου - ΑΕΚ Β’
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Νίκη Βόλου - ΠΟΤ Ηρακλής
Λεβαδειακός - Αιολικός
Ρεπό: Μακεδονικός, Αναγέννηση Κ.

 

 

Το ευχαριστω του Παναγιωτη Ναση

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ, Παναγιώτης Νάσης, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο, έκανε την παρακάτω ανάρτηση από το «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, μέσα από τα social media: «Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια περιττεύουν.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς του ΕΚΑΒ και σε όλους όσοι συνέβαλαν με την άμεση επέμβασή τους στην επαναφορά μου! Θα σας ευγνωμονώ για πάντα!!!
Ευχαριστώ όλους εσάς για τις ευχές σας, είμαι πολύ καλά χάριν στην φροντίδα του Νοσοκομείου Κοζάνης. Να είστε όλοι καλά!!»

 

Διέφυγε τον κίνδυνο

Σταθερή είναι η κατάσταση του Παναγιώτη Νάση που υπέστη ανακοπή πριν τη σέντρα του αγώνα της ΑΕΛ με την Κοζάνη, παιχνίδι που ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση.
Ο προπονητής τερματοφυλάκων έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.
Νοσηλεύεται στο Μαμάτσειo Νοσοκομείο και θα παραμείνει εκεί, προκειμένου να κάνει έξτρα εξετάσεις και να τον παρακολουθούν οι γιατροί.
Σημειώνεται πως ο Νάσης υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια που γινόταν το ζέσταμα των ομάδων και άπαντες πάγωσαν στο ΔΑΚ Κοζάνης. Οι στιγμές ήταν σοκαριστικές, αλλά χάρη στην ψυχραιμία των γιατρών και τον απινιδωτή σώθηκε μια ζωή. Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι γιατροί.

DSCN4319.jpg

DSCN4333.jpg

 

DSCN4335.jpg

Καρέ-καρέ η περιπέτεια του Παναγιώτη Νάση. Αρχικά προπονεί τους τερματοφύλακες Σουλούκο, Θεοδωρόπουλο και στη συνέχεια έχει χάσει τις αισθήσεις του, σοκάροντας όλους που ήταν στο γήπεδο (φωτ. Ηλίας Μπίνας).

 

Μικρά από την Κοζάνη

DSCN4331.jpg

*Με τον γιο του παρακολούθησε τον αγώνα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Δημήτρης Παπαλέξης και με τους Χρήστο Μπουχουρίδη, Αλέξη Γκούλιο και φίλο της ομάδας.

DSCN4309.jpg

*Δύο Βεροιώτες τα λένε πριν το παιχνίδι. Ο νυν τερματοφύλακας της ΑΕΛ Βενετικίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κοζάνης, Γίτκος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass