Νίκες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2023 9:09

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Χαρτς στο «Τάινκαστλ Παρκ», στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα Play Off του UEFA Europa Conference League. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο 75’, έπειτα από τα πέναλτι των Λόρενς Σάνκλαντ (9’) και Στέφαν Σβαμπ (12’), δίνοντας στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.
ΧΑΡΤΣ (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Ατκινσον (90’ Οφιά), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Βάργκας (90’ Όντα), Ντέιβιντ, ΜακΚέι (65’ Λάουρι), Κοχρέιν (87’ Σίμπικ), Σάνκλαντ, Μπόις (87’ Ταγκάβα).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (70’ Μουργκ), Τάισον (78’ Νάρεϊ), Τόμας (88’ Τζίμας).
* Ένα μεγάλο βήμα για την είσοδό του στους ομίλους του Europa League της περιόδου 2023/24 έκανε ο Ολυμπιακός απ’ τον πρώτο αγώνα του για τα Play Off της διοργάνωσης με τη σερβική Τσουκαρίτσκι, την οποία νίκησε εύκολα με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στη Σερβία. Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όταν και «καθάρισαν» τη νίκη τους, σημειώνοντας και τα τρία γκολ με πρωταγωνιστές τους Ελ Κααμπί (3’, 40’) και Φορτούνη (15’), με τους Σέρβους να μειώνουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μιλαντίνοβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος (70’ Πορόζο), Φρέιρε, Κίνι, Μαντί Καμαρά (60’ Έσε), Ιμπόρα, Μασούρας (59’ Σκάρπα), Μπιέλ (83’ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (70’ Ελ Αραμπί).
ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ (Μίλαν Λέσνιακ): Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς, Στεφάνοβιτς, Ρόγκαν (46’ Νίκσεβιτς), Στάνκοβιτς (69’ Μιλαντίνοβιτς), Σισοκό, Κόβατς (46’ Ντόσιτς), Τόσιτς, Εντιαγέ (46’ Γιάνκοβιτς), Ιβάνοβιτς (87’ Γκόμες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass