Εντείνει τις προσπάθειές της η ΑΕΛ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΥΟ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ - ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2023 11:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Στάμου, του 22χρονου, επίσης αμυντικού, Στέργιου Παρασκευά και του 21χρονου επιθετικού Σπυρίδωνα Ρούση, η ΑΕΛ κινείται πλέον για την απόκτηση δύο Λατινοαμερικάνων παικτών, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.


Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του φορ και ο δεύτερος είναι επιτελικός μέσος, ενώ νέες χθεσινές πληροφορίες κάνουν λόγο για Αργεντίνο και Ουρουγουανό, που έχουν πολύ καλά βιογραφικά και τα στοιχεία τους ικανοποιούν απόλυτα τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη που έχει νέο συνεργάτη τον Παναγιώτη Κυπαρίσση (φωτ.).
Οι δυο τους ετοιμάζουν και τα πλάνα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, όπου η ΑΕΛ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και αποκλειστικός της στόχος είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κάτι που αναμφισβήτητα είναι πολύ δύσκολο, αλλά όταν γίνεται λόγος για ΑΕΛ, δεν νομίζουμε πως υπάρχει άλλος στόχος, εκτός από την άνοδο, τη στιγμή που μεγάλη δύναμη των «βυσσινί» είναι ο κόσμος της και αναμένεται πως θα τη στηρίξει, όπως άλλωστε το πράττει όλα τα χρόνια.
Φυσικά, θα εξαρτηθεί και ποιοι αντίπαλοι θα είναι στον Α’ Όμιλο της Super League 2, αλλά όποιοι κι αν είναι αυτοί, η λαρισινή ομάδα είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει την άνοδο ώστε να βρεθεί πάλι στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Σήμερα αναμένεται να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές στο Δ.Σ. της Super League 2, όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, τι αλλαγές θα υπάρξουν, αν υπάρξουν, ενώ στο πλαίσιο της ημερήσιας διάταξης είναι και τα Θέματα Κλήρωσης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η SUPER LEAGUE 2
Σήμερα, λοιπόν, Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 και ώρα 13:30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 - 4ος όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Εγγραφή νέων μελών.
2. Ενημέρωση σχετικά με την ΕΡΤ Α.Ε.
3. Πρωτάθλημα U-19.
4. Γήπεδα.
5. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
6. Θέματα Κλήρωσης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
7. Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια.
8. Διάφορα Θέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass