Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2023 11:00

Ανανεώσεις παικτών στον Π.Ο. Ελασσόνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο. Ελασσόνας ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την κυανόλευκη φανέλα και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Γκαμπέτας, Χάρης Μουλτσιάς και Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.


Με τις ευχές να είναι υγιείς και να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

 

ΓΓΑ: Εως 31 Ιουλίου η προθεσμία για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπογράμμισε σε ενημέρωσή της ότι η 31η Ιουλίου του 2023 ορίστηκε ως η αποκλειστική προθεσμία εγγραφής των αθλητικών σωματείων στο Μητρώο. Αναλυτικά:
«Στο πλαίσιο του εποπτικού ρόλου της αρμόδιας υπηρεσίας μας λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να έχουν έγκυρη ενημέρωση και πρόσβαση σε πιστοποιημένα-αναγνωρισμένα από την πολιτεία αθλητικά σωματεία.
Τα αθλητικά σωματεία έχουν την υποχρέωση εγγραφής στο μητρώο αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων που τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες και της παραχώρησης σε αυτά αθλητικών εγκαταστάσεων, δημοτικών και εθνικών.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών αθλητικών σωματείων έχει εγγραφεί στο μητρώο και ταυτόχρονα έχει επικαιροποιήσει τα στοιχεία για την επανεγγραφή τους σε αυτό, υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση στην πλατφόρμα.
Ωστόσο, από την εξέταση των στοιχείων διαπιστώνεται ότι υπάρχουν αθλητικά σωματεία που δεν έχουν ολοκληρώσει την προβλεπόμενη διαδικασία, είτε ευρισκόμενα σε στάδιο επεξεργασίας της αίτησης είτε (πολύ λιγότερα) δεν έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα για την έναρξη και την ολοκλήρωση αυτών των διαδικασιών.
Αποκλειστική προθεσμία για όλες τις παραπάνω ενέργειες είναι η 31η Ιουλίου 2023. Σημειώνεται ότι έχει ήδη δοθεί μία παράταση με την υπ’ αριθμ. 289821 (ΦΕΚ 3983/Β/22-6-2023) απόφαση του Υπηρεσιακού Υπουργού.
Καλούνται τα αθλητικά σωματεία να αξιοποιήσουν τις 20 ημέρες που απομένουν, δεδομένου ότι δεν προβλέπεται η χορήγηση καινούργιας παράτασης, υποβάλλοντας έγκαιρα τη σχετική αίτηση έως την αποκλειστική προθεσμία της 31ης Ιουλίου 2023, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες και της παραχώρησης σε αυτά αθλητικών εγκαταστάσεων δημοτικών και εθνικών».

 

Συνέχεια στον Βόλο

ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ UEFA Α’

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε η λειτουργία της 2ης φάσης της σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA Α’, ΕΠΣ Λάρισας/Θεσσαλίας, από 24 έως 30/8/2023 (θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΣ Θεσσαλίας).
Οι προπονητές θα ενημερωθούν με email για την καταβολή του σχετικού παραβόλου αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι η 1η φάση της σχολής ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Λάρισα.

 

ΕΠΟ: Εξώδικο Ολυμπιακού για την προεδρική αποζημίωση

Παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο θέμα της αποζημίωσης του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ομάδας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Τάκης Αγραφιώτης απέστειλε εξώδικο και ενημερώνει τον κ. Μπαλτάκο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας ότι, εκ του νόμου, δεν προβλέπεται αποζημίωση για τον πρόεδρο.
Επίσης, προειδοποιεί ότι εφόσον μετά την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης επί της πρότασης Σαρηγιαννίδη για αποζημίωση 8.000 ευρώ ακολουθήσει ανάλογη έγκριση και από την Εκτελεστική Επιτροπή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
«Θα έχετε διαπράξει το αδίκημα της απιστίας αν η Ε.Ε. εγκρίνει την αποζημίωση, όπως και οι υπάλληλοι που θα υπογράψουν τα εντάλματα πληρωμής», επισημαίνεται -μεταξύ άλλων- στο εξώδικο.
«Σας καλούμε να απόσχετε από οποιαδήποτε απόφαση. Σε αντίθετη περίπτωση οι εν λόγω αποφάσεις θα πάσχουν ακυρότητας και οι πράξεις θα είναι ποινικά κολάσιμες. Σας γνωρίζουμε δε ότι θα επιδιώξουμε για τις μεν αφενός την ακύρωσή τους για τις δε την κατά νόμο τιμωρία τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass