Εν αναμονή μεταγραφών στην Α.Ε. Κιλελέρ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ - ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2023 11:25

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μπορεί ο κάμπος να… καίγεται από τον καύσωνα και ο κόσμος να αναζητά τρόπους για να δροσιστεί, όμως στην ποδοσφαιρική ομάδα του Κιλελέρ οι άνθρωποι που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και ο προπονητής Κώστας Κατσάρας ετοιμάζουν το πλάνο για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, ερχόμενοι καθημερινά σε επαφές με χορηγούς και ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να αγωνιστούν στην ομάδα.


Η Α.Ε Κιλελέρ είναι η μοναδική εκπρόσωπος του Νομού Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας και θα προσπαθήσει σε έναν πολύ δύσκολο Όμιλο να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία και να πετύχει τον στόχο της παραμονής.
Όσον αφορά τώρα τις μεταγραφές, συζητήσεις γίνονται με πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά η διοίκηση δεν θα ξεφύγει από ένα συγκεκριμένο μπάτζετ και στην ομάδα θα έρθουν παίκτες, που θα έχουν λογικές οικονομικές απαιτήσεις…
Κατά τα άλλα, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Δοδοντσάκη, στην ομάδα θα έρθουν ένας έμπειρος γυμναστής και ένας προπονητής τερματοφυλάκων, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν, πιθανότητα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΕΔΡΑ
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου στο γήπεδο της Χάλκης, όπου εκεί ουσιαστικά είναι το προπονητήριο της ομάδας.
Μεγάλο ερωτηματικό, πάντως, αποτελεί η έδρα, καθώς το γήπεδο του Κιλελέρ δεν τηρεί τις προϋποθέσεις για τέλεση αγώνων της Γ’ εθνικής κατηγορίας και η ομάδα θα αναζητήσει έδρα σε γήπεδο της Λάρισας.
Οι διοικούντες ελπίζουν πως θα βρεθεί λύση και περιμένουν από τους αρμόδιους να μεριμνήσουν ανάλογα, για να παίζει η Α.Ε. Κιλελέρ εντός έδρας και όχι συνεχώς εκτός έδρας…

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ
Οι ομάδες που κατά πάσα πιθανότητα θα απαρτίζουν τον δεύτερο Όμιλο θα είναι οι εξής: Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, Σβορώνος, Πιερικός, Βατανιακός (Πιερία), Α.Ε. Κιλελέρ (Λάρισα), Μαγνησιακός (Θεσσαλίας), Αστέρας Σταυρού (Φθιώτιδα), Π.Ο. Φήκης (Τρίκαλα), Θύελλα Κατσικά (Ιωάννινα), Αναγέννηση Άρτας (Άρτα), Α.Ο. Υπάτου, Ελλοπιακός (Βοιωτία), Ν. Αρτάκη (Εύβοια) και Αστέρα Π., Α.Ε. Λευκίμμης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass