Επεσε η αυλαία μιας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς

ΠΑΡΟΥΣΙΑ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΘ. ΜΑΜΑΚΟΥ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2023 11:10

Με την καθιερωμένη τελετή λήξης έπεσε η αυλαία μιας ακόμα επιτυχημένης χρονιάς για τις Ακαδημίες του Απόλλων Λάρισας.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο Φιλιππούπολης τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Μαμάκος.
«Ο Απόλλων Λάρισας είναι ένα ιστορικό σωματείο με σημαντική προσφορά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον ζήλο που επιδεικνύουν και στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειές του. Εύχομαι καλές διακοπές, καλή ξεκούραση σε όλους με υγεία» είπε ο κ. Αγοραστός στον σύντομο χαιρετισμό του, ενώ ο κ. Μαμάκος είπε:
«Αυτό που γίνεται στις ακαδημίες είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία σε όλα τα παιδιά».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασ. Απόλλωνα Λάρισας Χρήστος Τερζούδης ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την άψογη συνεργασία που είχαν και αυτή τη χρονιά, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.
Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με την απονομή μεταλλίων στους μικρούς άσους των «κυανολεύκων» και με την καθιερωμένη ομαδική φωτογράφιση ολόκληρης τα ακαδημίας.
Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ προπονητών και γονέων που δεν ανέδειξε νικητή τόσο στην κανονική διάρκεια (2-2) όσο και στα πέναλτι (4-4).
Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, αλλά και προπονητή Τάσου Γκουτζίδη, καθώς και του Τάσου Βενέτη με τον οποίο η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα τα Α’ ΕΠΣΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass