Παρέμεινε το 1-2 για την ΑΕΛ

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΣΤΑ 40’ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ - ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2023 11:20

Η ΑΕΛ δυνατή και αγωνιζόμενη με την πρέπουσα σοβαρότητα, διατήρησε χθες το υπέρ της 1-2, αποτέλεσμα που είχε πετύχει στις 7 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, τερματίζοντας οριστικά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον Α’ όμιλο της Super League 2.


Ο αγώνας είχε διακοπεί στο 50’ και συνεχίστηκε χθες, με ένα παιχνίδι ν’ αρχίζει σε ένα γήπεδο και μετά από δύο μήνες να ολοκληρώνεται σε άλλο. Έτσι, από το Πανθεσσαλικό η ΑΕΛ βρέθηκε στη Νεάπολη για να συνεχίσει τον αγώνα απέναντι στη Νίκη, χωρίς ν’ αλλάζει κάτι και το 1-2 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, του διαιτητή
Το παιχνίδι λοιπόν… συνεχίστηκε με την αρχή να γίνεται με πλάγιο για την ΑΕΛ, και στο 53’ η Νίκη είχε μία καλή ευκαιρία με τον Αναστασίου να βγάζει τη σέντρα από αριστερά, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του εντός περιοχής για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Σουλούκου, με το μόνο κέρδος να είναι το κόρνερ.
Δύο λεπτά αργότερα στο 55’ το σουτ του Θωμαΐδη απείλησε τη Νίκη, με τον Μπάγιτς ν’ αποκρούει, ενώ η μπάλα πέρασε σε κόρνερ, αφού βρήκε και στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 57’ πάλι ο Κρητικός πέρασε στον Γαβριηλίδη που βρισκόταν πολύ κοντά στον Σουλούκο, για να κάνει το γύρισμα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.
Στο 64’, ο Ανδρέου με μία μακρινή μπαλιά βρήκε τον Κάσσο και αυτός επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα για να καταλήξει σε κόρνερ, ενώ στο 75’ οι γηπεδούχοι είχαν και άλλη ευκαιρία με σουτ του Τζιώρα, ωστόσο ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ απέκρουσε την μπάλα.
Λάθος του Ανδρέου στο 81’ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο ‘Ογκμποε, επιχειρώντας να «κρεμάσει» τον Μπάγιτς, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Η συνέχεια είχε μία πίεση από πλευράς ΑΕΛ, που έγινε πιο απειλητική στο τέλος, ωστόσο το 1-2 δεν άλλαξε, με τον Κρητικό στις καθυστερήσεις απλά να εκτελεί το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Σουλούκου…
Έτσι, η ΑΕΛ τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στον Α’ Όμιλο της Super League 2, με 58 βαθμούς, και πλέον σκέφτεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, από την Ένωση Καβάλας, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Γιώργο Χριστοδούλου (Ημαθίας) και Λάμπρο Σακαλόγλου (Καβάλας), ενώ 4ος ήταν ο Στέλιος Λεωνίδας (Τρικάλων).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Κριμιτζάς, Κάσσος, Κρητικός, Τζιώρας.
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Θ., Θωμαΐδης, Πλέγας, Μαυρίας, Παπαγεωργίου Κ., Πεντρόσο, ‘Ογκμποε.
* Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στον αγώνα που είχε διακοπεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 7 Απριλίου, η Νίκη Βόλου είχε προηγηθεί στο 19’ με τον Τζιώρα και με δύο γκολ του Μάριου Όγκμποε (42’, 45’ + πεν.) η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή κερδίζοντας 2-1.

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Πανσερραϊκός    43-13    64
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. ΑΕΛ    50-19    58
3. Νίκη Βόλου    41-20    52
4. ΠΟΤ Ηρακλής    56-22    50
5. ΠΑΟΚ Β’    51-33    49
6. Αναγ. Καρδίτσας    34-21    41
7. Αλμωπός Αριδαίας    23-17    36
8. Διαγόρας ΓΣ    38-42    33
9. Παναθηναϊκός Β’    39-41    33
10. Μακεδονικός    31-31    33
11. Απόλλων Πόντου    21-37    32
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12. Βέροια ΝΠΣ    28-32    31
13. Ηρακλής Λάρισας    17-42    26
14. Θεσπρωτός    26-49    20
15. Απόλλων Λάρισας    8-85    4

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ:
Κοιτάμε το αύριο της ΑΕΛ

Μετά τα…40΄της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ, παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, ο τεχνικός των «Βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο, θα μπορούσε τουλάχιστον και για τις δύο ομάδες η απόφαση να βγει πολύ πιο νωρίς και να υπάρχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, φάνηκε αυτό και από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι. Υπήρχε διάθεση από τους παίκτες, αλλά δυστυχώς και από την άλλη πλευρά των παικτών ολονών, ήταν πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο, ώστε να πάνε να ξεκουραστούνε. Γιατί πραγματικά είχαν ένα γολγοθά και οι δύο ομάδες. Έγινε και αυτό, τελειώσαμε τουλάχιστον με μία ακόμα νίκη, έτσι όπως ήρθε, κερδίσαμε τη δεύτερη θέση, που ήταν και ο δεύτερος στόχος για την ομάδα και από εδώ και πέρα κοιτάμε το αύριο, να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, περισσότερο, για να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που πρέπει και να διεκδικήσει την άνοδο την επόμενη χρονιά».
-Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς:
«Ο σχεδιασμός της ΑΕΛ έχει αρχίσει εδώ και καιρό, με όσο το δυνατόν ασφελέστερα βήματα, χωρίς βιασύνη και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο κομμάτι της νέας ομάδας και όταν έρθει η ώρα της προετοιμασίας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».
-Για το αν ο σχεδιασμός γίνεται με βάση ότι η ΑΕΛ θα πάρει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ:
«Δυστυχώς η ΑΕΛ δεν θα πάρει αδειοδότηση και μεταγραφικά θα κινηθεί όπως πέρυσι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass