Λαμπερή εκδήλωση με …άρωμα Ολυμπιονικών

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΧΘΕΣ Η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2023 11:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Λαμπερή ήταν η χθεσινή «Γιορτή της Γυμναστικής» που διοργάνωσαν ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λάρισας και ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκη Λάρισας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ηχηρά ονόματα του χώρου, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές και η οποία είχε παράλληλα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα δόθηκαν για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Make-A-Wish Greece».
Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν οι αθλητές Ειρήνη Αϊνδιλή, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Μορφούλα Ντώνα, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Βλάσης Μάρας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής, Βαρβάρα Φίλιου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής και Γκαλίνα Μπελογκλάζοβα, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής, καθώς επίσης η Νούλη Γιαννιτσοπούλου, Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Εθνικών Ομάδων της Ρυθμικής Γυμναστικής και η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου CEO/Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Πινακάς, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημότσιος, ο αντιδήμαρχος κ. Σάπκας, η δημοτική σύμβουλος κ. Ξυνοπούλου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου «Make-A-Wish Ελλάδας» Εύη Καντώνια, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» κ. Μιχαλόπουλος, η διευθύντρια Α’/θμιας Εκπαίδευσης κ. Καραγιώργου, η διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου κ. Καλοκαιρινού κ.ά.

 

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ
Συνολικά 500 παιδιά και από τους δύο συλλόγους της Λάρισας εντυπωσίασαν με το θέαμα που προσέφεραν κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων και παράλληλα έδειξαν ότι η γυμναστική στην πόλη της Λάρισας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Άλλωστε η παρουσία των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων πρωταθλητών της γυμναστικής χθες στη Λάρισα, τους οποίους η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε, επιβεβαιώνει το κύρος της λαρισινής γυμναστικής, που τόσο στα πανελλήνια όσο και σε διεθνή τουρνουά καταγράφει σημαντικές διακρίσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass