Πρόσβαση στον αθλητισμό για όλους...

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2023 11:15

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 3οι αγώνες «Πρόσβαση στον αθλητισμό για όλους», που πραγματοποιήθηκαν χθες στο ΕΑΚ Λάρισας και διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας.
Όπως αναφέρει η κα Πατέτσου Ευαγγελία, υπεύθυνη Ε.Π. του ΚΔΑΠ: «Το ευ αγωνίζεσθαι και η αγάπη όλου του προσωπικού για τα υπέροχα παιδιά της δομής έχουν ως αποτέλεσμα τον θεσμό των αγώνων «Πρόσβαση στον αθλητισμό για όλους». Κάθε χρόνο αποδεικνύουμε ότι Όλοι Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Όλοι μπορούμε να τρέξουμε, όλοι μπορούμε να συμμετάσχουμε σε επίδειξη TAEKWONDO, όλοι μπορούμε να χορέψουμε από την ψυχή μας.


Τα παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Καρδίτσας, που βρέθηκαν στους αγώνες, συμμετείχαν σε αγωνίσματα, όπως σκυταλοδρομίες, ρίψεις, μπότσια, χάντμπολ, αγώνες στίβου μάχης, μοντέρνο και παραδοσιακό χορό και το λατρεμένο taekwondo με τον εκπαιδευτή κο Τσάκαλο Γεώργιο.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε συγκινητική τελετή έναρξης με παρέλαση και τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος να παίζει στα ηχεία, που έφερε το πολυτάλαντο παιδί μας ο Κωνσταντίνος, ο οποίος επιμελήθηκε τη μουσική, αλλά και τη φωτογραφική κάλυψη των αγώνων.
Αξίζει να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που για άλλη μια φορά φρόντισε για την κάλυψη της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Καρδίτσας που συμμετείχε για πρώτη φορά ενεργά στους αγώνες. Θερμά συγχαρητήρια στην προσπάθεια όλων των παιδιών, που έφυγαν από τους αγώνες με μετάλλια, βεβαιώσεις συμμετοχής, μπλουζάκια, γλυκά, αλλά το σημαντικότερο, με το πιο μεγάλο τους χαμόγελο, που αποτελεί και τη δική μας ανταμοιβή!
Το μεγαλύτερο χειροκρότημα άνηκε στους γονείς, που είναι πάντα δίπλα μας και καθημερινά δίνουν μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους. Τέλος, συγχαρητήρια για όλο το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας, που στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του έχει αποκτήσει την πιο δραστήρια ομάδα εκπαιδευτών που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τα χαμόγελα των παιδιών και διοργανώνει εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες των παιδιών.
Δεσμευόμαστε για τη συνέχεια των μοναδικών δράσεών μας και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass