Προκρίθηκαν στον τελικό K-16 Ηρακλής Λ. και Δήμητρα Γιάνν.

* ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΝ Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 1-0 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2023 11:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης
Ηρακλής Λάρισας και Δήμητρα Γιάννουλης θα είναι το ζευγάρι του τελικού του πρωταθλήματος της Κ-16 ΕΠΣΛ, αφού κέρδισαν χθες στους δύο ημιτελικούς, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Ηρακλής Λάρισας (1) τον Α.Ο. Αμπελοκήπων (2-1) και στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας η Δήμητρα Γιάννουλης την τυπικά γηπεδούχο Αστραπή Νέας Πολιτείας (1-0).


Και στις δύο αναμετρήσεις ο κόσμος απόλαυσε καλό ποδόσφαιρο, ενώ ήταν μαζική η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Αναλυτικά τα δύο παιχνίδια έχουν ως ακολούθως:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1
Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου ο Ηρακλής Λάρισας (1) επικράτησε του αξιόμαχου Α.Ο. Αμπελοκήπων, με σκορ 2-1.
Στο 5’ από κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Καμέας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι της εστίας του Μπαλαντέ.
Πέντε λεπτά αργότερα, στο 10’, από κόρνερ του Καμέα με κεφαλιά ο Δάσκαλος έκανε το 1-0, ενώ στο 30’ σε σέντρα του Ράπτη ο Κουτζαηλίας με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Νούλας μείωσε σε 2-1 και στο 75’ ο Τζαμαλής επιχείρησε το δυνατό σουτ, όμως ο Χ. Ζτούπης έπεσε στην αριστερή γωνία του τέρματός του και απέτρεψε το 2-2.
Διαιτητής ήταν ο Αστέριος Κοσμάνος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Στέργιο Σκριάπα και Κωνσταντίνο Στεργιακούλη.
Στο 77’ ο γκολκίπερ Μπαλαντές κράτησε τον Νταφόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά ο ρέφερι δεν είδε παράβαση (πέναλτι και κόκκινη), ενώ στο 75’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι (ανατροπή του Τζαμαλή) και ο Α.Ο. Αμπελοκήπων, με τον διαιτητή να είναι κοντά στη φάση και να διατάζει να συνεχιστεί ο αγώνας.
Λίγο πριν το φινάλε, στο 78’, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παππάς του Α.Ο. Αμπελοκήπων.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος-Π. Καραναστάσης): Ζτούπης Χ., Ράπτης, Καμέας, Αναγνώστου, Παπαγεωργίου, Κουφοζήσης, Πατσιαντζής, Κουτζαηλίας, Δάσκαλος, Νταφόπουλος, Μεσσής (Δρόσος, Στεργιούλης Φ., Τσότσος).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Ακ. Ταυλαρίδης): Μπαλαντές, Μπέγκας, Νούλας, Φέρο, Παππάς, Ντινόπουλος, Κοντογιάννης, Μαρούδας, Τζαμαλής, Ζυγούρης, Λάλας (Στάικος, Τασιούλας)

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π. Ο
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 1
Χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε με κοντινό πλασέ στο 25’ ο Τσαναχτσίδης από σέντρα του Μπλιάμπλια, η Δήμητρα Γιάννουλης επικράτησε στη Νίκαια της Αστραπής Νέας Πολιτείας με σκορ 1-0.
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Αστραπή είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή και δημιούργησε ευκαιρίες, όμως η Δήμητρα είχε την ουσία και ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Διαιτητής ήταν ο Θεόδωρος Κοντογιώργος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Δημήτριο Δίχρη και Δημήτριο Αναγνωστόπουλο.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (1) (Λ. Βλάχος): Τσιάρας, Δαβίδης, Καραμάνης, Μπουρντένας, Χιώτης, Μαξακούλης, Δαλιός, Παπαδάκος, Πάτσιος, Γκέφος, Τσακμάκης (Καγκελάρης, Δημοβέλης, Παπάγγελος).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας): Κοντογιάννης, Δαούλας Θ/Χ, Τσεκούρας, Μπλιάμπλιας, Αρσένης, Γκονέλας, Μανάκας Γιώργος, Φίκης, Τάχος, Τσαναχτσίδης, Δαούλας Θ/Γ (Φωτιάδης, Αγγελακόπουλος).
*Ο τεχνικός της Αστραπής Νέας Πολιτείας (1) Λ. Βλάχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον τελικό στην ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης.
*Υπενθυμίζεται πως όλοι οι αγώνες των υποδομών της τελικής φάσης έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για τη μικρή Αρετή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass