Σερβίς στις επιτυχίες από Λαρισαίους τενίστες

ΣΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2 ΓΙΑ ΤΟ 2023

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2023 11:15

H Λάρισα, ως πόλη που αναπτύσσει τα αθλήματα ρακέτας, φιλοξένησε το πρώτο πανελλαδικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης της χρονιάς.


Τη διοργάνωση ανέθεσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στη Λάρισα, η οποία με τις επιδόσεις της σε αθλητές και επιτυχίες, αλλά και με την τεράστια δυναμική της στα αθλήματα ρακέτας (τένις και padel) αποτελεί σταθερό αθλητικό και τουριστικό προορισμό.
110 αθλητές από όλη την Ελλάδα, 69 συμμετοχές από την Ε’ Ένωση Κεντρικής Ελλάδας, 36 Λαρισαίοι τενίστες, γονείς, συνοδοί και προπονητές, με σύμμαχο τον καλό καιρό, αγωνίστηκαν σε ανακαινισμένα ποιοτικά νέα γήπεδα, καλαίσθητους κοινόχρηστους χώρους με άνεση και ασφάλεια.
Οι διοργανωτές σύλλογοι Tennis icon - O.A. Φοίβος Λάρισας και Τennis life - Αντισφαίριση και Ζωή Λάρισα απέδειξαν για μία ακόμα φορά και τις άριστες οργανωτικές ικανότητες που διαθέτουν.
Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ανατεθεί διεθνής διοργάνωση τένις στη Λάρισα, με το επίπεδο υπηρεσιών και την τεχνογνωσία που υπάρχει. Αλλά και οι αθλητές που συνεχώς δυναμώνουν την παρουσία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass