Λύση από ...Ροκάκη;

«ΣΦΙΓΓΑ» Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ AΥΓΕΝΑΚΗΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2023 11:30

Του Σωτ. Κέλλα

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει διακοπεί, μετά από την απόφαση της Διοργανώτριας Αρχής λόγω διαφωνίας με το ποσό που δόθηκε στην κατηγορία από τη φορολόγηση του Στοιχήματος.


Αυτήν τη στιγμή από τη Θεσσαλία παίζουν πέντε ομάδες στην κατηγορία -ΑΕΛ, Ηρακλής Λάρισας, Απόλλων Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου- και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο…
Φυσικό είναι να ερωτηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αν μπορεί να υπάρξει αύξηση στο ποσό που πήραν οι ομάδες της κατηγορίας. Ο Αυγενάκης είπε αρχικά ότι πρέπει να κατέβουν να παίξουν…, ενώ σε ερώτησή μας αν θα συναντηθεί με τη νέα επιτροπή απάντησε ότι το Υπουργείο πάντα είναι ανοιχτό, λειτουργεί χωρίς αποκλεισμούς, αλλά δεν διευκρίνισε αν θα γίνει νέα συνάντηση και ποια μέρα. Μέχρι την Καθαρά Δευτέρα, ο ίδιος δεν θα είναι στην Αθήνα…
Η ουσία είναι ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού εκτιμάει τον Αντώνη Ροκάκη, πρόεδρο των Χανίων, που έχει βγει μπροστά, αλλά σίγουρα τον ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα οι ομάδες να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο. Από τον τρόπο που μιλούσε διακρίναμε ότι υπάρχει ελπίδα για όλους, αλλά σίγουρα υπάρχει δυσαρέσκεια και πικρία από τον Υφυπουργό όσον αφορά τον τρόπο που λειτούργησε η Διοίκηση της Διοργανώτριας, καθώς ξαφνικά σταμάτησαν οι συζητήσεις και αποφασίστηκε αποχή από τα πρωταθλήματα.
Την πενταμελή επιτροπή που μπαίνει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων και πιθανή συνάντηση με τον Υφυπουργό απαρτίζουν οι κ.κ. Παλτόγλου (Αιγάλεω), Τσιολέκας (Athens Kallithea), Ροκάκης (Χανιά), Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου), Παπαδημητρίου (Αναγέννηση Καρδίτσας) και είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο Θεσσαλοί παίζουν σημαντικό ρόλο.
Δεν είναι τυχαίο ότι χθες ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για το θέμα αυτό και με τον δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, με τον οποίο έχει στενή φιλία.
Πάντως, η ευθύνη δείχνει να μην είναι στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, αλλά στον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι χειρισμοί. Αν ο Ροκάκης εξασφαλίσει το ποσό που υποσχέθηκε στις ομάδες, ίσως έχουμε και νέα διοίκηση στη Διοργανώτρια Αρχή.

 

ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Για την Τετάρτη, 1η Μαρτίου, όρισε η Super League 2 το επόμενο Δ.Σ., το οποίο είναι κρίσιμο όσον αφορά την επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος, καθώς η Ειδική Επιτροπή που έχει συσταθεί θα ενημερώσει για την πορεία των επαφών της.
Στη σχετική ανακοίνωση της Super League 2 αναφέρουν τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1 Μαρτίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42/4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Ενημέρωση από την Επιτροπή που συστήθηκε την 22/2/2023 σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και με τον Πρόεδρο της Super League 1.
2. Διάφορα Θέματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass