ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:

Αθλητική επένδυση για τη νεολαία μας

Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΚΑΙ Γ. ΚΟΥΡΔΗ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2023 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Πριν την ομιλία του στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ, ο Πρωθυπουργός της χώρας επισκέφτηκε το προπονητήριο του στίβου στο Αλκαζάρ, όπου τον υποδέχτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος,  ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής, ο γενικός γραμματέας Αντώνης Ζήλος, η αν. περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Βάσω Ζιάκα, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ Κώστας Φιλιππούλης, ο υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Καπετάνος και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές.

Ακόμα, παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΕΑΚ Αποστόλης Γούλας, η ταμίας Φωτεινή Τουρσουνίδου-Καλογήρου και το μέλος της διοίκησης Ηλίας Καλέτσιος.
Ο Πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε από τον χώρο και το πρώτο που ρώτησε ήταν πόσο κόστισε η επένδυση… Ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε τον κατάλληλο πρόλογο και είπε ότι συνεργάστηκε με τον Κώστα Αγοραστό και τον Γιάννη Κουρδή, γι’ αυτό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ σύντομα τελειώνει και το νέο ταρτάν στο κυρίως γήπεδο του Αλκαζάρ.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισήμανε ότι τα έργα στο Αλκαζάρ κόστισαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ περίπου και το προπονητήριο 520.000 ευρώ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντάει ότι αυτή η επένδυση αξίζει για τη νεολαία του τόπου. Εκτός του προπονητηρίου στίβου έκανε μνεία για το σκάμα και τον χώρο των ρίψεων, τους οποίους ζήτησε να επισκεφτεί.
Φωτογραφήθηκε με παιδιά, ενώ όταν ρώτησε τι ομάδες είναι, το ένα απάντησε Παναθηναϊκός και το άλλο Ολυμπιακός, αλλά λίγο πιο μακριά κάποιοι φώναξαν ΑΕΛ.
Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής τού έδειξε πώς ήταν ο χώρος πριν και πώς έγινε τώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκωμίασε το κατασκευαστικό έργο, ενώ μιλώντας με τον προπονητή στίβου Βασίλη Μπεκιάρη, τον ρώτησε πόσα χρόνια ήταν παραμελημένος ο χώρος… Τριάντα χρόνια.
Έδωσε συγχαρητήρια στον υφυπουργό Αθλητισμού και κάποιος πετάχτηκε και είπε ότι μετά την Κρήτη θα κάνει και τη Θεσσαλία πατρίδα του.
Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Γιάννης Κουρδής μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης Μητσοτάκη δήλωσε ότι νιώθει δικαιωμένος για τα εύσημα που πήρε από τον Πρωθυπουργό. Ήταν, είπε, μια ιστορική απόφαση να γίνει προπονητήριο στίβου και όχι χώρος άλλου αθλήματος. Αναμένεται να ολοκληρωθεί και το ταρτάν, ενώ ο Κώστας Αγοραστός μιλώντας στον Πρωθυπουργό ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έργο τελείωσε σε χρόνο ρεκόρ, αφού παραδόθηκε από τον Σεπτέμβριο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η ταχύτητα ολοκλήρωσης των έργων σηματοδοτεί ότι η Ελλάδα αλλάζει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass