Και όμως το μπάσκετ έχει θεατές…

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ 3ο ΓΕΛ (ΑΓΟΡΙΑ) ΚΑΙ 9ο ΓΕΛ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ)

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2023 11:02

Η Λάρισα μπορεί να μην έχει ομάδα μπάσκετ σε εθνική κατηγορία, αλλά το άθλημα συνεχίζει να προσελκύει παιδιά και αυτό φάνηκε στους τελικούς αγοριών και κοριστιών που έγιναν σε «θερμή» ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, όπου πρωταθλητές αναδείχθηκαν το 3ο ΓΕΛ στα αγόρια και το 9ο ΓΕΛ στα κορίτσια.


Στον αγώνα των αγοριών ήταν και ο κ. Ζέρβας Νικόλαος, αν. διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ο οποίος σχολίασε ότι ίσως πρέπει να αλλάξει το σχολικό πρωτάθλημα, ώστε οι ομάδες της περιφέρειας να μπορούν να ανταγωνισθούν τα Εκπαιδευτήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης, που λόγω των μορίων κάνουν σχολικές μεταγραφές.
Σχετικά με την ποιότητα του αγώνα ήταν καλή και στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα του 3ου ΓΕΛ, χάρη στην παρουσία ενός ταλαντούχου παίκτη, του Χρήστου Γιακούλα, που έχει καλή τεχνική και ύψος 1.97, οδήγησε την ομάδα του σε νίκη, συνεπικουρούμενος στο τέλος και από τον Σκρέκα, που πέτυχε δύο μεγάλα τρίποντα.
Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ πάλεψε μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο και είχε καλή ομοιογένεια, αλλά τέλος έκανε κάποια άστοχα σουτ υπό την πίεση του σκορ.  Η ουσία είναι ότι με εξαίρεση ένα μικροεπεισόδιο οι ομάδες έδειξαν φίλαθλο πνεύμα, όπως και ο μαθητόκοσμος στις κερκίδες.
Η παρουσία των διαιτητών Ράμμου και Κουτσοκέρα πέρασε απαρατήρητη.
Τα οκτάλεπτα: 11-11, 26-23, 37-35, 54-45.
3ο ΓΕΛ (Κυρίτσης): Καμπούρης, Βλαχάκης, Ζορμπάς 10 (3 τρ.), Πλιάτσικας 5 (1 τρ), Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου 2 (1 τρ.), Γιακούλας 27 (1 τρ.) , Σκρέκας 10 (2 τρ.), Βελέντζας, Μιχόπουλος, Χαρίσης.
2ο ΓΕΛ (Μπίκα): Παπατριανταφύλλου, Σίσκος 12, Μπεϊνάς 2, Γκαράς 2, Στογιάννης 6 (1 τρ.), Παπαζαχαρίας, Κανάκης 10 (2 τρ.), Ντίνας, Τσουκαλέλης 11 (2 τρ.), Παπαθεοδώρου, Φώτος, Βλάχος 2.

 

ΤA ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Στ κορίτσια με ηγέτιδες τη Μακρή και την Κατερίνα Ντούγκου το 9ο ΓΕΛ επικράτησε εύκολα του 3ου με 41-33, αφού είχε πάρει από την αρχή το προβάδισμα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αντιπάλων και κυρίως της Καλφούντζου.
Τα οκτάλεπτα: 4-10, 10-20, 21-32, 33-41.
3ο ΓΕΛ (Κυρίτσης): Χασάπη, Ντελή 6, Λυμπράκη 5 (1 τρ.), Καλφούντζου 15 (1 τρ.), Καραγεώργου Λ., Μανθοπούλου, Παπακώστα, Μακρή 3, Καραγεώργου Θρ., Μάνου 4, Πανταζή.
9ο ΓΕΛ (Καπετανόπουλος): Κουτσούμπα 7 (1 τρ.), Σέλο, Ντούγκου Ο 2, Καρδάλα 2, Ψαρρή, Αντωνοπούλου, Μακρή 18, Ντούγκου Αικ. 12.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass