Δεύτερη θέση για τη Λάρισα

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕ 10-9 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 κ.α.) ΣΤΟ 23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2022 20:10

Την άκρως τιμητική 2η θέση στο 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Π.Ε. που διεξήχθη φέτος στην Κοζάνη κατέκτησε η Λάρισα.


Η ομάδα των Ι. Μυλωνά-Θ. Βουτυρίτσα στάθηκε άτυχη στον χθεσινό τελικό κόντρα στην Άρτα, καθώς ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με 10-9, ενώ στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Η Άρτα προηγήθηκε στο 15ο λεπτό, ενώ η ισοφάριση για τη Λάρισα ήρθε στο 80’ με ωραία κεφαλιά του Κώστα Χατζή.
Μπορεί η Λάρισα να κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ωστόσο αγωνιστικά ήταν η ομάδα που κέρδισε τα συγχαρητήρια όλων, καθώς κατά γενική ομολογία έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Λάρισας συνεχάρησαν την Άρτα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς επίσης και τις υπόλοιπες ομάδες για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν και φυσικά τους διοργανωτές της Κοζάνης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κωτούλα και τον κ. Δεμερζίδη. Η σύνθεση της ομάδας της Λάρισας με προπονητές τους κ. Ι. Μυλωνά και Θ. Βουτυρίτσα είχε ως εξής: Κυρίτσης, Χαλιαμάλιας, Μυλωνάς Γ., Σπαθής, Μπουρίκας, Κατσάρας, Μπακαρτζης, Κωσταρέλλος, Βαρελάς, Φακίτσας, Χατζής (Μπελιάς, Βίτκος, Βολιώτης, Καλύβας, Κορομηλάς, Βλαχόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass