Αρχισαν οι επαφές για τη στελέχωση της ΑΕΛ

*ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ *ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2022 20:00

Πυρετωδώς κινείται το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΛ προκειμένου να στελεχώσει την ομάδα σε όλα τα πόστα, διοίκηση-τεχνική ηγεσία-έμψυχο δυναμικό, έτσι ώστε οι «βυσσινί» να ξεκινήσουν χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος τη νέα χρονιά και η ομάδα να χτιστεί σε γερές βάσεις έτοιμη να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της και τις προσδοκίες των φιλάθλων της Λάρισας.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος μεγαλομέτοχος κ. Νταβέλης άρχισε ήδη τις επαφές για την επάνδρωση της διοίκησης με άτομα εγνωσμένης αξίας στην πόλη της Λάρισας και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο που πρέπει να διευθετηθεί είναι το θέμα του προπονητή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νέα διοίκηση θέλει έναν έμπειρο προπονητή στον πάγκο της ομάδας, ικανό να οδηγήσει την ΑΕΛ στην επίτευξη των στόχων της, καθώς και η νέα χρονιά θα είναι απαιτητική.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος κ. Κούγιας ανέφερε σε φιλικό του περιβάλλον ότι οι κ. Αντωνίου και Σπανός είναι αυτήν τη στιγμή οι καλύτεροι προπονητές στην κατηγορία, υπερασπιζόμενος έτσι την επιλογή του για τον πρώτο.
Η ουσία είναι ότι αρχίζουν σε μεγάλο βαθμό να γίνονται επαφές με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ και υπάρχει σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μεγάλη λίστα προτεινόμενων προπονητών και ποδοσφαιριστών.
Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς τα χρονικά περιθώρια πιέζουν και κανείς στη «βυσσινί» ΠΑΕ δεν θέλει να σημειωθεί καθυστέρηση και να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Επειδή από την προηγούμενη διοίκηση είχε ανακοινωθεί ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 11 του μηνός, όλα πλέον δείχνουν ότι η ημερομηνία της έναρξης των εργομετρικών και των προπονήσεων θα πάει λίγο πιο πίσω.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Τέσσερις υποθέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ θα απασχολήσουν την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ μεθαύριο Δευτέρα (11/07, 16:00). Πρόκειται για τις προσφυγές από τους Τζανλούκα Φέστα, Παναγιώτη Συμελίδη, Μανώλη Πατράλη και Μανώλη Μπέρτο.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο Δ. ΠΙΝΑΚΑΣ
Στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Πινακάς.
Ο 20χρονος επιθετικός που μεταγράφηκε από την ΑΕΛ στους «ερυθρόλευκους» το 2021, αγωνίστηκε φέτος στον Ολυμπιακό Β’ στη Super League 2, έχοντας 22 συμμετοχές, με πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass