ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ:

Πότε θα δοθούν τα λεφτά του Στοιχήματος…

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2022 20:50

Η αγωνία πολλών ομάδων έχει φθάσει στο …κόκκινο για την είσπραξη των χρημάτων που τους αναλογούν από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να συνιστά υπομονή.


Στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου στο Ηράκλειο ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε: «Όλοι οι εμπλεκόμενοι, Σούπερ Λιγκ, Σούπερ Λιγκ 2, η λίγκα του βόλεϊ και ο ΕΣΑΚΕ, είναι ενήμεροι ότι υπήρξε διάταξη μία εβδομάδα πριν του Υπουργείου Οικονομικών, βάσει της οποίας αυξάνεται το ποσό το οποίο προκύπτει μέσα από τη φορολόγηση των κερδών των στοιχηματικών εταιρειών. Θα έχουμε τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο, περιμένω κι εγώ πληροφορίες, γιατί αυτοί είναι οι διαχειριστές του ταμείου. Αυτοί έχουν τον μηχανισμό φορολόγησης των στοιχηματικών εταιρειών για να δούμε τι ποσό προκύπτει με τον επιπλέον τρόπο φορολόγησης και να δούμε ποιο είναι το ακριβές ποσό που συγκεντρώνεται.
Ξέρω ότι υπάρχουν γκρίνιες. Δεν είπε κανένας, ούτε έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο, πολύ περισσότερο δεν είχαμε καμία προηγούμενη εικόνα λειτουργίας του μηχανισμού αυτού. Για πρώτη φορά λειτούργησε και είναι μόνιμος ο μηχανισμός. Καλό θα είναι να υπάρχει υπομονή. Να μην κάνουμε το εύκολο, με το παραμικρό πετάμε την μπάλα ή πυροβολούμε το υπουργείο για έναν μηχανισμό που στήθηκε για να βοηθήσει όλο το αθλητικό οικοδόμημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass