Επίλογος με ήττα για τον Ηρακλή Λάρισας

ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 5-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2022 21:05

Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν χθες στην Ηλιούπολη από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 5-2 στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής της διοργάνωσης και τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα. Περιμένουν ωστόσο τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της ανόδου, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.


Το χθεσινό παιχνίδι δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τη λαρισινή ομάδα η νίκη ήταν απλά θέμα γοήτρου, ενώ παράλληλα ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης είχε την ευκαιρία να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Μπουσάι, στο 13’ ο Ζέλο με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 30’ ο Μπάξτον με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, για να μειώσει στις καθυστερήσεις (45’+2’) σε 3-1 η λαρισινή ομάδα με το φάουλ του Γκίκα.
Ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και στο 56’ ο Ζαφειρίου με σουτ μείωσε σε 3-2, όμως στο 62’ ο Γεμιστός με σουτ και στο 86’ ο Ταβάρες με κεφαλιά έδωσαν εκ νέου απόσταση τριών τερμάτων στους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το οριζόντιο δοκάρι του Μπάξτον στο 50’.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Ν. Παντέλης): Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Πολίτης, Κρητικός, Σταύρου (83’ Γεωργιάδης), Γάγγος, Ζέλο, Ταβάρες, Γεμιστός (80’ Μαλάι), Μπάξτον (63’ Σάμιος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης – Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Ναρίνογλου (70’ Λώττας), Γαργάλας (56’ Κουτζαηλίας), Τάρτας, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Γκίκα (67’ Αλεξίου), Παπαδόπουλος, Χρηστίδης (70’ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.
ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ηλιούπολη-Ηρακλής Λάρ. 5-2
Προοδευτική-Παναχαϊκή 2-1
ΠΑΟ Ρουφ-Μακεδονικός 2-2
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναχαϊκή 11-5 15
Προοδευτική 8-3 10
Αγρ. Αστέρας 9-6 10
Μακεδονικός 5-4 9
—————————————————
Ηλιούπολη 8-7 7
ΠΑΟ Ρουφ 7-9 7
Ηρακλής Λάρ. 4-18 1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass