Απεκόμισαν εμπειρίες και μετάλλια

*ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2022 20:35

Σε ένα όμορφο αθλητικό και με πολλές εκπλήξεις περιβάλλον πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες μαχητικών αθλημάτων για τους μικρούς αθλητές ηλικίας 5-14 ετών από όλη τη Θεσσαλία, στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων. Παιδιά και γονείς έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι μιας και για ακόμα μία φορά ο διοργανωτής Φώτης Γεωργόπουλος παρουσίασε μια άψογη διοργάνωση, με όλα τα παιδιά να αποκομίζουν εμπειρία και μετάλλια.


Στους αγώνες συμμετείχε και ο Σύλλογος των Μονομάχων Λάρισας, με τους παρακάτω αθλητές: Τοζίδης Παναγιώτης, Τοζίδης Ευριπίδης, Τοζίδης Φίλιππος, Βαρδακούλη Εβελίνα, Γκατζόγια Παναγιώτα, Παπαδόπουλος Τρύφωνας, Τσίλα Φανή, Παπαϊωάννου Ανδρέας, Παπαϊωάννου Πηνελόπη, Παπαϊωάννου Παρασκευή, Τσαμπούρη Έλενα, Μπλογγούρας Γιώργος, Κοτασίδης Κων/νος και Κουτσιαλή Στέλλα.
*Ο προπονητής κ. Κοτασίδης Νικόλαος και το Δ.Σ. του Συλλόγου απένειμαν τα εύσημα στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους παρότρυναν να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass