Σημαντικά αθλητικά ραντεβού του Κώστα Αγοραστού στην Αθήνα

*ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ *ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑ ΚΕΝΤΕΡΗ *ΕΛΛΑΔΑ-ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ;

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2022 21:10

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είναι γνωστό ότι έχει δώσει σημαντική ώθηση στα αθλητικά δρώμενα της Περιφέρειας είτε μέσω υποδομών, είτε μέσω έργων και συνεχίζει με την ίδια δυναμική και το 2022, αφού μεγάλα αθλητικά έργα είναι σε εξέλιξη, ενώ υπάρχουν σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις.


Την περασμένη Παρασκευή έκανε το... νταμπλ με επίσκεψη αρχικά στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση Ελλάδας-Τουρκίας (72-71) για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ στη συνέχεια πήγε σε ξενοδοχείο της Αθήνας για την εκδήλωση βράβευσης των καλυτέρων του 2021 του ΣΕΓΑΣ.
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιο όπου, εκτός από την κοινή τους φωτογράφιση στο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, συζήτησαν την πιθανότητα διεξαγωγής της αναμέτρησης Ελλάδας-Μεγάλης Βρετανίας στο κλειστό της Νεάπολης στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης που έχει οριστεί για τις 30 Ιουνίου.
Περισσότερα θα διαφανούν μετά την αναμέτρηση Τουρκίας-Ελλάδας και αναμένεται συνάντηση εκπροσώπων της Περιφέρειας με τους αντίστοιχους της ΕΟΚ.
Στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τιμήθηκε για την προσφορά του στον ελληνικό στίβο και την απονομή έκανε ο ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης.
Ο κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του είπε ότι ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και στόχος είναι να μπορεί να βοηθάει τους αθλητές που τους κάνουν όλους περήφανους με τις επιτυχίες τους. Είπε χαρακτηριστικά: «Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή όπου χρειάζονται πολίτες-μαχητές και τέτοιοι είναι οι αθλητές».
Τέλος, αναφέρθηκε στα αθλητικά έργα της Θεσσαλίας, όπως η κατασκευή του προπονητηρίου στίβου στο βοηθητικό του Αλκαζάρ, στο έργο της αναμόρφωσης του χώρου που γίνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην Πηγή Τρικάλων και τα αθλητικά έργα που θα γίνουν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Καταλήγοντας είπε ότι η Θεσσαλία θα γίνει ένα αθλητικό εργοτάξιο με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες άθλησης και παραγωγής αθλητών μεγάλων επιδόσεων.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass