Νέα λαρισινή νίκη επί του Ολυμπιακού Β’

*Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 1-0 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2022 21:10

Οι λαρισινές ομάδες έκαναν «πελάτη» τον Ολυμπιακό Β’ αφού μετά την ΑΕΛ που κέρδισε την ομάδα του Πειραιά με 2-1 στο Αλκαζάρ, ήταν χθες η σειρά μιας άλλης λαρισινής ομάδας, του Απόλλωνα, να κερδίσει τον Ολυμπιακό Β’ αυτήν τη φορά εκτός έδρας με 1-0 χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Λεμάνγκρ στο 74’, ο οποίος μόλις είχε μπει στο παιχνίδι και σκόραρε, έπειτα από απόκρουση του Τζολάκη στο σουτ του Σταματή μέσα από τη μεγάλη περιοχή.


Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Θωμά Γράφα έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία και η τύχη της ομάδας είναι στα... πόδια των ποδοσφαιριστών.
Η ομάδα του Πειραιά με τον Φορτούνη στα αρχικό σχήμα ξεκίνησε δυνατά, αλλά ο Τρικαλικός παίκτης είχε να αντιμετωπίσει, εκτός από τον Αστρά, και το δοκάρι, καθώς στην πρώτη καλή ευκαιρία απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα (11’) ενώ το δεύτερο σουτ βρήκε το δοκάρι (12’).
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα ήταν το σουτ του Καραμόκο που, αφού απέφυγε τον Κουτσίδη, σούταρε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Τζολάκη.
Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ούτε ο Ανδρούτσος με κεφαλιά στο 31’ νίκησε τον Αστρά (έδιωξε σε κόρνερ), ούτε ο Σουρλής στο 44’ το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός Θωμάς Γράφας έδωσε εντολή η λαρισινή ομάδα να βγει πιο συχνά στην επίθεση και στο 51’ ο Πετράκης έκανε σέντρα από δεξιά, ο Σταματής ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Καλογερόπουλου, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε εκατοστά άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζολάκη.
Αμέσως μετά (52’) οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με σουτ του τον Μαρίνου που κατέληξε άουτ.
Στο 57’ ο Φορτούνης έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Μαρίνο, ο οποίος δοκίμασε να πλασάρει από πολύ καλή θέση τον Αστρά, όμως το έκανε αδύναμα και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας μπλόκαρε.
Στο 69’ ο Φορτούνης που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής έδωσε πάσα στον Αλγκασίμ Μπα, που από πλάγια θέση επιχείρησε να νικήσει τον Αστρά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Στο 72’ ο Θωμάς Γράφας κάνει την πρώτη του αλλαγή περνώντας στον αγώνα τον Λεμάνγκρ και ο συγκεκριμένος έκανε το 0-1 δύο λεπτά αργότερα, αφού εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Τζολάκη.
Στα υπόλοιπα λεπτά οι παίκτες του Ιμπαγάσα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα...
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Oλυμπιακός Β’ (Άριελ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Φορτούνης (72’ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Κουτσίδης (81’ Τσέλιος) Μαρίνος, Βοΐλης (62’ Aλγκασίμ Μπα), Σουρλής, Πινακάς.
Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Πετράκης, Καραμόκο (87’ Σούλτσε), Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης (85’ Ζιάκας), Κοζού, Νούσιος (72’ Λεμάνγκρ), Σταματής, Τιμπουέ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass