Προβλήματα για την ΑΕΛ...

*Π. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ: ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2022 21:00

Θεωρητικά η ΑΕΛ είναι το φαβορί στις Σέρρες στον αγώνα που δίνει σήμερα στις 14.45 στο γήπεδο Σερρών (ERTSPORTS) κόντρα στον Πανσερραϊκό, ωστόσο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με κυριότερο τις απουσίες των τιμωρημένων Ομάρ (είναι τραυματίας από το προηγούμενο παιχνίδι) και Μπέρτου. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν επίσης ο Θεοδωρόπουλος και ο Όγκμποε και προχθές δεν έκαναν προπόνηση.


Συνέπεια αυτών των προβλημάτων είναι ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης να ψάχνει ποιους παίκτες θα βάλει στα μπακ, ενώ για τον αγώνα είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που τα προβλήματα το κάνουν δυσκολότερο. Όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα θέλουν τη νίκη, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια αυτήν τη στιγμή στην κατηγορία».
Σχετικά με τα μπακ, τέσσερις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις και αυτοί είναι οι: Μαϊδανός, Θεολόγου, Θαν. Παπαγεωργίου, Μαξιμένκο.
Λογικά, το πιθανό σχήμα θα αποτελείται από τους: Θεοδωρόπουλο, Μαϊδανό ή Μαξιμένκο, Ηλιάδη, Γκοτζαμανίδη, Θαν. Παπαγεωργίου ή Θεολόγου, στη μεσαία γραμμή θα είναι οι: Κολομπίνο, Ραμίρες, Γιάκο και στην επίθεση οι: Νικολιάς, Όγκμποε και Μαυριάς.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης, είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μισυρλής, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μιλτιάδης, Νίνο, Ραμίρεζ, Γλυνός, Νικολιάς, Τσουμάνης, Κούστα, Μαυριάς, Όγκμποε.
O ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού, για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Μετά το φινάλε της προπόνησης, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού και πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Άγγελος Διγκόζης, επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Καβουσάκης, Κατσίκας, Γιαννακίδης, Φουάσης, Ντανιελιάν, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Κεφαλάς, Πίντο, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Καραμπέρης, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Σοφιανός, Ανάκογλου, Στίνα, Μασκανάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ
Ο Μελέτιος Γιουματζίδης από τον Σύνδεσμο Πέλλας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022 στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τον Ηρακλή (28/11/2021) για τη Super League 2 (είχε -δικαιολογημένα- πολλά παράπονα η λαρισινή ομάδα). Βοηθοί του θα είναι ο Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας) και ο Χρήστος Τζιότζιος (Θράκης). Τέταρτος ορίστηκε ο Στυλιανός Λεωνίδας από τον Σύνδεσμο Τρικάλων και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Λιαχούδης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
ΠΕΝΤΕ ΝΙΚΕΣ
Είκοσι οκτώ φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ στην πόλη των Σερρών. Η προϊστορία ευνοεί τον Πανσερραϊκό στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχος. Οι γηπεδούχοι μετρούν δεκατέσσερις νίκες, οι «βυσσινί» πέντε, ενώ εννιά παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα των Σερρών με 29-17.
ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ
Δύο εκτελέσεις φάουλ (από διαφορετικούς παίκτες μάλιστα) έδωσαν στη Βέροια τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ Β', σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Super League 2. Ο Έργκις Κάτσε «πλήγωσε» πρώτος την παλιά του ομάδα στο 31', ο Μούργος τον... μιμήθηκε στο 71' και η Βέροια, παρά τη μείωση του σκορ από τον Φασίδη στις καθυστερήσεις, αύξησε σε έξι βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από την ΑΕΛ στην κορυφή της κατάταξης.
Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον Α' Όμιλο της Super League 2:
Ολυμπιακός Β'–Απόλλων Λάρισας 0-1
Βέροια–ΠΑΟΚ Β' 2-1
ΣΗΜΕΡΑ (14.45)
Πιερικός–Αλμωπός Αριδαίας
Αναγέννηση Κ.–Νίκη Βόλου
Ηρακλής–Τρίκαλα
Πανσερραϊκός–ΑΕΛ
Ξάνθη–Καβάλα
Απόλλων Πόντου–Ολυμπιακός Β. αναβλήθηκε
Ρεπό: Θεσπρωτός
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ. ΒΑΘ.
1. Βέροια 18 45
2. ΑΕΛ 18 39
3. Α.Ο. Ξάνθη 17 33
4. Αναγ. Καρδίτσας 16 30
5. Ολυμπιακός Β' 20 28
6. Νίκη Βόλου 19 27
7. ΠΑΟΚ Β' 18 26
8. Ηρακλής 18 26
9. Αλμωπός Αριδαίας 19 25
10. Θεσπρωτός 19 23
11. Απόλλων Λάρισας 19 19
12. Πιερικός 19 18
13. Τρίκαλα 18 17
14. Απόλλων Πόντου 18 17
15. Πανσερραϊκός 19 17
16. Ολυμπιακός Βόλου 17 13
17. Καβάλα 18 13

 ΜΑΞΙΜ ΜΑΞΙΜΕΝΚΟ:

Η Ουκρανία θα νικήσει…
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

Ένας παίκτης της ΑΕΛ ζει την προσωπική του αγωνία από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και αυτός είναι ο Ουκρανός Μαξίμ Μαξιμένκο, του οποίου οι γονείς ζούνε στη συγκεκριμένη χώρα.
«Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους τους πολίτες στην Ουκρανία. Ο στρατός μας μάχεται όχι μόνο για τη χώρα, αλλά για ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Εάν αυτός ο καταπατητής δεν σταματήσει τώρα, τότε σύντομα μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Ευχαριστώ για όλα τα λόγια στήριξης. Είμαι σίγουρος πως η Ουκρανία θα νικήσει» ήταν τα λόγια του για τον πόλεμο που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα οι κάτοικοι όλου του πλανήτη, ενώ για τους γονείς του ανέφερε: «Η γυναίκα μου και η κόρη μου είναι μαζί μου στην Ελλάδα. Οι γονείς μου είναι στην Ουκρανία, αλλά όλα είναι καλά. Έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί τους, το οποίο είναι σημαντικό».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass