Ταχύτητα αλλά και βελτίωση

*Τι είπε ο Κώστας Φραντζέσκος για τον Μπαντιμπανγκά *Αρεσε ο αριστερός μπακ Τζέλα

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2021 21:05
Φάση από το προχθεσινό φιλικό ΠΟ Ελασσόνας - ΑΕΛ 2-1 Φάση από το προχθεσινό φιλικό ΠΟ Ελασσόνας - ΑΕΛ 2-1

Η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή αν δεν είχε τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδας με Απόλλωνα Λάρισας (3-0) και Διαγόρα Ρόδου (2-1) θα είχε ξεπεράσει τους τρεις μήνες προετοιμασίας χωρίς κανένα επίσημο παιχνίδι, κάτι πρωτόγνωρο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα όλων των χωρών. Δυστυχώς σε μια κατηγορία (Super League 2) που δεν αποτελεί διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο (λάθος ο τρόπος που έγινε) δεν ξέρει κανένας ποιες ομάδες θα μετέχουν, πότε θα αρχίσει και εκ προοιμίου είναι άδικο που 28 ομάδες θα δώσουν μάχη για τη μία και μοναδική θέση που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία. Απίστευτο και όμως ελληνικό…


Πόσο έτοιμη είναι η ΑΕΛ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 17 Οκτωβρίου. Θέσαμε αυτό το ερώτημα χθες στον τεχνικό της ΑΕΛ Κώστα Φραντζέσκο που μας είπε: «Μας είπαν ότι ξεκινάμε 17 Οκτωβρίου και περιμένουμε γιατί μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πολλές ημερομηνίες. Από σήμερα αρχίζουμε προπονήσεις με το μυαλό μας στο πρωτάθλημα και τίποτα άλλο».
Αυτήν την βδομάδα έχει και κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας όπου η ΑΕΛ αν παίξει με ομάδα της Super League 1 θα αγωνιστεί εντός έδρας. Υπάρχει προτίμηση; Ο Φραντζέσκος μας λέει: «Δεν υπάρχει καμία προτίμηση για καμία ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας όπως μέχρι τώρα».
Τέλος σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας του Μπαντιμπανγκά για τον οποίο έγινε το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Ελασσόνα με τον ΠΟΕ (έχασε η ΑΕΛ με 2-1), ο προπονητής της ομάδας δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος παίκτης θα μας δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά σίγουρα δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, αλλά η αξία του είναι αναμφισβήτητη». Ενόψει του πρωταθλήματος ο Φραντζέσκος θέλει να δει μέσα στην εβδομάδα και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι: Ταχάρ, Ακούνια, Γαρουφαλλιάς.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΖΕΛΑ
Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛ εντυπωσίασε ο 16χρονος αριστερός μπακ Τζέλα, ενώ θεωρούν ότι πολύ καλά πήγε και ο Γκοτζαμανίδης που εξελίσσεται ραγδαία.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass