Από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του...

*Ο ΝΟΛ EXALCO κέρδισε χθες στην πρεμιέρα της Α2 τον ΝΑΟ Κέρκυρας με 14-8

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2021 21:15

Οι φιλοδοξίες του ΝΟΛ EXALCO φάνηκαν από την πρεμιέρα του Β’ Ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας πόλο ανδρών, καθώς χθες κέρδισε στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ τον ΝΑΟ Κέρκυρας με 14-8 παίζοντας πολύ καλό πόλο, ειδικά μετά το πρώτο οκτάλεπτο όπου βρέθηκε να χάνει με 2-1, αλλά στη συνέχεια ο αγώνας ήταν παράσταση για έναν ρόλο.


«Ήμασταν αγχωμένοι στο ξεκίνημα, αλλά μετά αποδείξαμε ότι έχουμε καλύτερη ποιότητα» ήταν τα λόγια του προπονητή Γιάννη Παπαγιαννάκη για την άσχημη αρχή που δεν ήταν το ...ήμισυ του παντός, καθώς μετά ο ΝΟΛ βρέθηκε μπροστά με 7-2 με έξι συνεχόμενα τέρματα.
Ποιο είναι το φετινό ατού της λαρισινής ομάδας… Ο Γιάννης Παπαγιαννάκης μας λέει: «Φέτος το όπλο μας είναι το γρήγορο κολύμπι, οι αιφνιδιασμοί και εκεί θα στηριχθούμε. Νομίζω ότι φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι και σε κάθε αγώνα θα βελτιωνόμαστε περισσότερο».
*Είναι στόχος η άνοδος…
«Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ σίγουρα παίζουμε με ένα νέο σύστημα πρωταθλήματος που συμβαίνει πρώτη φορά. Το άσχημο είναι ότι ο Όμιλός μας είναι πολύ δυνατός, αλλά ίσως αποδειχθεί καλύτερο αυτό».
Ο ΝΟΛ EXALCO έκανε χθες μια πειστική εμφάνιση παίζοντας καλό πόλο και ικανοποίησε όσους βρέθηκαν στο κολυμβητήριο.
Η λαρισινή ομάδα αυτήν τη στιγμή ζητάει συμπαράσταση από τον κόσμο της Λάρισας, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Χθες μας έκανε εντύπωση ο διεθνής Μανούσος Βιζυράκης που σε ηλικία 48 χρονών παραμένει ένας πολύ καλός παίκτης πόλο, αποδεικνύοντας ότι το άθλημα δεν κοιτάζει ηλικίες… Ο Χανιώτης υπεραθλητής συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου να επιτευχθεί η άνοδος για την ιστορική ομάδα του ΝΑΟΚ στην Α2 πριν λίγες εβδομάδες…
Επίσης για τον ΝΑΟ Κέρκυρας να αναφέρουμε ότι λόγω έργων στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας κάνει προπονήσεις στη θάλασσα και θα δώσει όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου στην Αθήνα!
Μάλιστα ο Γιώργος Καντώνιας, υπεύθυνος της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΛ, τόνισε μόλις πληροφορήθηκε το κλείσιμο του κολυμβητηρίου της Κέρκυρας, τη μεγάλη αξία που δίνει το έργο του προέδρου του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννη Κουρδή στο κολυμβητήριο της Λάρισας.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 7-3, 11-4, 14-8.
ΝΟΛ EXALCO (Παπαγιαννάκης): Μπεζιλιώτης Θ., Δανιήλ Τόμυ, Κουλουκτσής 3, Παπαδόπουλος 2, Δανιήλ Θάνος 2, Πατσίκας 3, Ζαφειρίου, Αλιχανίδης 1, Αλεξανδρής 2, Βασιλόπουλος 1, Πατούνας, Μίχας, Μπίνκοβιτς, Θοεδωρόπυλος, Μπεζιλιώτης Α.
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Καρδώνας): Καψοκαβάδης, Βυζιράκης 2, Οικονόμου, Δεμερδεσλής, Φριτς Βέλιος, Δοίκας, Αρμένης, Τάτας 2, Ραψομανίκης, Πίσσιας 3, Γιαβαρίδης 1, Μελιδιονιώτης, Κούστας.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας: ΟΦΘ – Α.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 16-8.

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass