Εξάδα στην κορυφή της Α’ κατηγορίας De-tox

Φαλανιακός, Αχιλλέας Φ., Παναγροτικός, Κιλελέρ, Δωτιέας και Οικονόμος οδηγούν την κούρσα

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2021 21:15

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε προχθές το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας De-tox και όπως φαίνεται τείνει να εξελιχτεί σε πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων.


Στην κορυφή συγκατοικούν έξι ομάδες (Φαλανιακός, Αχιλλέας Φ., Παναγροτικός, Κιλελέρ, Δωτιέας και Οικονόμος) που οδηγούν την κούρσα, ενώ οι υπόλοιπες θα δώσουν τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Το πρωτάθλημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον από το ξεκίνημα και μακάρι να συνεχιστεί έτσι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
*Δήμητρα Γιάνν. – Αργυροπούλι     1-0
*Παναγροτικός– Πύρρος     3-0
*Δωτιέας Αγιάς – Βλαχογιάννι     1-0
*Αχιλλέας Φ. – Γόννοι    4-0
*Μαυροβούνι – Αμπελωνιακός     1-0
*Κιλελέρ – Αβέρωφ     3-0
*Σμόλικας – Αμπελιά     3-5
*Οικονόμος-Ν. Πολιτεία     3-2
*Δαμασιακός – Φαλανιακός     0-5

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Φαλανιακός     8-0     6
2. Αχιλλέας Φ.     6-0     6
3. Παναγροτικός     5-1     6
4. Κιλελέρ     4-0     6
5. Δωτιέας Αγιάς     3-0     6
6. Τσαριτσάνη     4-2     6
7. Αμπελιά     7-5     4
8. Μαυροβούνι     2-1     4
9. Δήμητρα Γιάννουλης     1-2     3
10. Δαμασιακός     2-7     1
11. Αμπελωνιακός     1-2     1
12. Σμόλικας     4-6     1
13. Βλαχογιάννι     1-2     1
14. Αργυροπούλι     1-3     0
15. Αβέρωφ     0-4     0
16. Γόννοι     0-5     0
17. Πύρρος     0-5     0
18. Νέα Πολιτεία     2-6     0

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (17/10-16:00)
Αργυροπούλι – Πύρρος
Βλαχογιάννι – Γιάννουλη
Όλυμπος Γόννων – Παναγροτικός
Αμπελωνιακός – Δωτιέας Αγιάς
ΠΑΟΛ Αβέρωφ – Αχιλλέας Φ.
Αμπελιά – Μαυροβούνι
Αστραπή Ν.Π. – Κιλελέρ
Φαλανιακός – Σμόλικας
Δαμασιακός – Οικονόμος

 

ΚΙΤΡΙΝΑ…ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ
Αν και ήταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες λόγω της δυνατής βροχής, ο Φαλανιακός σοβαρός και ουσιαστικός κέρδισε άνετα στο γήπεδο του Τυρνάβου τον τυπικά γηπεδούχο Δαμασιακό με 5-0.
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τα …κίτρινα υποβρύχια, που έπιασαν και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης κυρίως στην επανάληψη, ενώ οι του Δαμασιακού αντιστάθηκαν μονάχα στο α’ μέρος.
Ο Γαρυφαλλόπουλος σκόραρε δις (44΄, 90΄), ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Λόλας (50΄), Τσιάκος (85΄) και Λυγούρας Β. (87΄).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης): Νικολακούλης, Σκούπρας, Μπακαϊμης, Μουσιάρης Θεοδ., Γεωργαντζιάς, Δούκας (23′ λ.τ. Λέτσιος Στ.), Κυρατζής, Βίδρας, Λούτσος Στ., Τσούτσας (62′ Τσαγκάλης), Μούρι (74′ Καλογιάννης).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραπούζης, Γιαννακόπουλος (76′ Καρακίτσιος), Λάιος, Κολοβός Κ. (67′ Καζαντζής), Μπλέντι Σ. (62′ Λυγούρας Β.), Πανταζής Ηλ. (76′ Πανταζής Ηλ.), Μούτσα, Λόλας (67′ Ιωαννίδης), Γαρυφαλλόπουλος, Τσιάκος.

 

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΠΑΤΣΙΩΤΟΣ
Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Δωτιέας στο γήπεδο της Ανάβρας, κερδίζοντας τη μαχητική Δόξα Βλαχογιαννίου με σκορ 1-0, χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε στο 59΄ο Στέλιος Πατσιωτός.
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους Αγιώτες που είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Τσακάλι στο α’ μέρος, ενώ και η Δόξα από τη μεριά της είχε τις δικές της καλές στιγμές, με πιο κραυγαλέα το δοκάρι του Πατσή μετά από εκτέλεση φάουλ.
ΔΩΤΙΕΑΣ (Τ. Μπεριτζάς – Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Σούλης, Τσακάλι, Δημολιός, Σούμπασης, Κορτσάρι (75′ Κορλός), Ντακούλας, Γκατζούλης, Λεσάι, Μακρής (90′ Μαλαχτάρης), Πατσιωτός (85′ Φουκαλάς).
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Γραβάνης, Γκουρομπίνος Δ., Πατσής (80′ λ.τ. Παπανικολάου), Φράντζας, Κυπαρίσσης, Φουρκιώτης (65′ λ.τ. Ανθούλης), Κατσιγιάννης, Πέτρου (55′ Θάνος), Φακίτσας Σ., Γελαλής, Μπάκος Ι.

 

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ …ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Το Δασοχώρι φημίζεται για το εξαιρετικό κεμπάπ και φαίνεται πως οι παίκτες του Σμόλικα και του Ολυμπιακού Αμπελιάς, πριν το απολαύσουν, είχαν πολλά κέφια και έγινε η ανατροπή της …ανατροπής.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14΄με τον Σπύρου 0-1, όμως οι «Πράσινοι» αντέδρασαν και κατάφεραν μέσα σε οκτώ λεπτά να φέρουν τα πάνω κάτω και να γίνει το 3-1 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Περδίκης (16΄), Πρισακάρου (19΄) και Λιάκος (22΄).
Όμως οι «ερυθρόλευκοι» της Αμπελιάς δεν το έβαλαν κάτω, αντέδρασαν και μείωσαν στο 37΄σε 3-2 με τον Καρατζούκο.
Στην επανάληψη ένα «καυτό» τρίλεπτο αρκούσε για την ολική ανατροπή και με δράστες τους Χάμο (66΄), Τσαπατόρη (67΄) και Καρατζούκο (69΄) να φτάσουν στο εντυπωσιακό 5-3.
Όσο για τον Σμόλικα πλήρωσε… τις σημαντικές απουσίες οι οποίες αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους τραυματισμούς. Πάντως αυτό δεν αποτελεί και δικαιολογία, διότι όταν το 3-1 γίνεται 3-5, τότε δείχνει ότι υπάρχουν αδυναμίες...
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος (60΄λ.τ Βράκας Χ.), Χασιώτης, Περδίκης, Παραφέστας, Κόκκινος, Χατζίτζι (60΄Πράπας Δ.), Ζιάρρας, Δάσσιος, Πρισακάρου, Πράπας Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Γ. Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Χάμος, Πλίτσης (55 Κοτρώτσιος Χ.), Νικολακούλης, Αντωνίου, Κουρμπάτι, Νταμπαλέτσιος, Γκαραβέλης, Τσαπατόρης (90 Κοτρώτσιος Θ.), Σπύρου (75΄Παπαδόπουλος), Καρατζούκος.

 

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Α.Ε. Κιλελέρ, η οποία και κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 3-0.
Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν την πρωτοπορία στο σκορ στο 23΄με τον Γκαραλιάκο και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τζέκα , πέτυχε το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κουβελάς λίγο πριν το φινάλε.
Από την πλευρά του ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει με τον Μπέη, ενώ είχε και ένα ακυρωθέν γκολ με τον Ντέκα.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Α. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας (74′ Κίτσιος Π.), Ντιντής, Τσακίρης, Κορδαλής, Αργύρης, Γκαραλιάκος (74′ Ζάχος), Παπαχρήστος, Τζέκα (77′ Κίτσιος Θ.), Κουβελάς (82′ Φαρμάκας).
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Αλατάς, Σπαρτής, Λιλολάρι, Χαρέλας (60΄Κυρίτσης), Στεργίου, Κανιούρας (70΄Τσούτσος), Παπαναστασούλης, Μπέης, Ντέκας, Μανώλης (55΄Ζήκος).

 

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ
Χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Ντέιβιντ Μπόντε στο 34’, η Δήμητρα Γιάννουλης επικράτησε της Δόξας Αργυροπουλίου, με σκορ 1-0.
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους «πράσινους», που αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 56’ λόγω της αποβολής του Τάφα (στη φάση αυτή καταλογίστηκε πέναλτι αλλά ο Τζατζάκης αστόχησε), κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα αυτό μέχρι το τέλος απέναντι στη Δόξα Αργυροπουλίου που έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά χωρίς επιτυχία.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Α. Μανάκας – Θ. Δουζένης): Παναγιωτόπουλος, Σαπάκος, Αμπατζίδης (46′ Γουλούλης), Ντούφας, Ντόκος (70′ Κουρούτσαλης), Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Τάφα, Μπόντε (80′ Σπανός), Ραμάι, Χατζηγρηγορίου (65′ Κατσάμπελας).
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Γ. Τζαφέρης): Σαμπανλάρι Γκρ., Χατζής, Καραγιάννης, Καραλής, Σακοράφας Βαλ. (70′ Κοτρώτσιος), Φορτούνας, Σαμπανλάρι Αλ., Καλόγηρος, Λεσάι (70′ Ντέλλας), Κόκκορας (65′ Πέρπερας), Τζατζάκης.

 

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ
Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο Παναγροτικός κέρδισε τον Πύρρο με 3-0.
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους «πράσινους» που ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Γκουντίκα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές (40΄, 84΄), ενώ βρήκε δίχτυα και ο Χουσενάι (72΄).
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Ξιώνης, Ψαρούλης Α., Σώκος, Περήφανος, Παπακώστας (76’ Γεωργόπουλος), Αλατάς (72’ Ανδρεόπουλος), Χουσενάι, Πετράκης (72’ Σέντζας), Γκανάβας (84’ Μπαλανίκας), Γκουντίκας (84’ Δημητρόπουλος).
ΠΥΡΡΟΣ (Δ. Βλάχος): Πολυμέρου, Βίλλης (75’ Τσόγκας), Σουλάι (46’ Τσιρογιάννης), Σκαφιδάς Κ., Μάρης, Παρασκευούδης, Γιώργης, Βίρλας (70’ Τσανάκας), Χύσα, Σάρα, Νούσιας.

 

ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
Το ποδόσφαιρο δίκαια χαρακτηρίζεται ως «βασιλιάς» των σπορ, καθώς έχει όμορφες στιγμές, ένταση, πάθος και όλα αυτά τα είδαμε στον αγώνα Μαυροβούνι-Αμπελωνιακός.
Με γκολ του Μάριο Πίρε στο 64΄, το Μαυροβούνι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Αμπελωνιακού επικρατώντας με 1-0 και πανηγύρισε έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Αναμέτρηση στην οποία μπορεί να έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πείσμα τους βαθμούς της νίκης.
Το α΄μέρος ήταν ιδιαίτερο φτωχό σε φάσεις, με τους Αμπελωνίτες να απειλούν μόλις στο 1΄αλλά ο Ριζόπουλος απέκρουσε την προβολή του Κολιού, ενώ στο 36΄σημειώθηκε η πρώτη απειλή από πλευράς Μαυροβουνίου, με τον 15χρονο Ραφαήλ Εμμανουήλ να σουτάρει λίγο άουτ μετά από σύγχυση στα καρέ του Καρκατσέλα.
Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι Αμπελωνίτες και πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό, ο Ριζόπουλος απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Βογιατζή.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πέτυχαν το γκολ στο 64΄όταν ο Μάριος Πίρε επιχείρησε το σουτ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Καρκατσέλα, σε μια πολύ άτυχη στιγμή για τον 17χρονο γκολκίπερ, κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων και προς απογοήτευση των φιλοξενουμένων.
Δύο λεπτά αργότερα στο 66΄οι «πράσινοι» λίγο έλειψε να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά το σουτ του Αλεξόπουλου Αχ. κατέληξε άουτ, ενώ στο 74΄ο Ριζόπουλος και πάλι είπε όχι στην κοντινή κεφαλιά του Μεσημέρη, με το 1-0 να μένει ως το τέλος.
Με χαρακτηριστική άνεση διηύθυνε τον αγώνα ο Μάκης Μπουρουζίκας, που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Δημήτρη Παραφέστα και Άγγελο Τέγο.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Β. Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Ντούρας (46′ Κακαζούκης), Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Καραμπίνας, Σιάτρας, Μπέτσης (87΄Μαγγόλας), Πίρε (76΄λ.τ Ράχης), Εμμανουήλ (54΄Κυρμιτσής), Αντωνούλης (46΄Τατσέλος), Μπάγκας Δ.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Γωγάκος-Κ. Γκόβαρης): Καρκατσέλας, Κυρίτσης (57΄Μαυρίδης), Πάνου, Κολιός, Μεσημέρης, Λέκα (80΄Καρυώτης), Αλεξόπουλος Αχ., Μπαρούτζας, Πόνηρος (70′ Αλεξόπουλος Στ.), Γκιόνα, Βογιατζής (57′ Βούκιας).

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ
Απολαυστικός ήταν ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατά την επιστροφή στη φυσική του έδρα, όπου συνδύασε γκολ και θέαμα, κερδίζοντας τον Όλυμπο Γόννων με το ευρύ 4-0.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πολλή διάθεση, πέτυχαν τέσσερα γκολ και γενικά έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
Τα γκολ σημείωσαν οι Παπακωνσταντίνου (4΄), Κερμελίδης (19΄), Φουρίκης (50΄) και Σινάν (76΄).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χ. Καπελιάνης – Α. Παπαδόπουλος): Κουσιάς, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Χατζηλιάδης (65′ Μπαϊράμι), Σταθάκος, Ντελλής, Γανός, Χατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου (70′ Θέος), Κερμελίδης (60′ Σινάν), Φουρίκης.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Τζίκας, Γουγουλιάς Ν., Μπουμπούλης Ευγ., Μπουμπούλης Αθ., Ζαϊρές Β., Παρασκευούδης, Σερίφης, Ζαϊρές Γ., Ίλντι, Πραγκαφίλης.
Έπαιξαν και οι: Γκαγκανάσιος, Σιγκούνας, Γουγουλιάς Δ., Κολτσίδας.

 

ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
Συγκλονιστική εξέλιξη είχε ο αγώνας στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» ανάμεσα στον Οικονόμο και την Αστραπή Νέας Πολιτείας, καθώς - μετά από αλλεπάλληλες ανατροπές - οι Τσαριτσανιώτες επικράτησαν στο φινάλε με 3-2 και παρέμειναν στο «γκρουπ» των ομάδων που οδηγούν την «κούρσα» στην Α’ De-Tox Κατηγορία. Ήταν μία επιτυχία, την οποία οι νικητές νοερά αφιέρωσαν στη μνήμη του αδικοχαμένου αντιπροέδρου του συλλόγου Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές του χρόνου σε ηλικία μόλις 46 ετών.
Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, μάλιστα, σε κλίμα έκδηλης συγκίνησης, ο γενικός αρχηγός του Οικονόμου Βαγγέλης Πάσχος παρέδωσε συμβολικά τιμητική πλακέτα στην Τσαριτσανιώτισσα σύντροφο του Βολιώτη γιατρού, τη γυμνάστρια Ιφιγένεια Βίτκου, υπό το καθολικό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στο γήπεδο.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι «πορτοκαλί» του Γιάννη Σιάρκου ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 14’ με κεφαλιά του Παναγιώτη Παπανικολάου, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 40’ με τον ίδιο τρόπο, χάρη στο γκολ του αρχηγού τους προχθές Δημήτρη Ντούφα. Στο 44’ επικίνδυνο σουτ του Κολλάτου έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δραχαλίβα, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν στο 52’ η προβολή του προωθημένου Σουγλή και στο 66’ η κεφαλιά του Αυλογιάρη.
Στο 69’ ο Αποστόλης Κατσιάνος βρέθηκε αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι και «κεραυνοβόλησε» τον 16χρονο τερματοφύλακα των «πρασίνων», γράφοντας
- κόντρα στη ροή του αγώνα - το 1-2, αλλά η απάντηση της ομάδας του Νίκου Φώλλα ήταν άμεση και, πριν περάσουν 60 δευτερόλεπτα, ο νεοεισελθών Κυριάκος Σεμερτζίδης ισοφάρισε εξ επαφής σε 2-2, αξιοποιώντας την εξαιρετική προσπάθεια του Ντάλλα από δεξιά.
Στο 73’ ο Πούτας αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον σχεδόν εξουδετερωμένο στη φάση αυτή Μασούρα, ενώ στο 86’ ο Κωνσταντίνου πραγματοποίησε μία επέλαση από αριστερά και φθάνοντας απέναντι στον Νέστορα Δραχαλίβα πλάσαρε, αλλά ο τελευταίος με το αριστερό του χέρι απέτρεψε με δυσκολία το 2-3, για να έλθει στο δεύτερο λεπτό του πρόσθετου χρόνου (από τα συνολικά 7 που κράτησε ο διαιτητής Αδάμος Κουκούλης, βοηθοί του οι Γρηγόρης Δεδικούσης - Νίκος Κοτούμπας που είχαν καλή παρουσία) ο «από μηχανής θεός» Σεμερτζίδης να διαμορφώσει το τελικό 3-2 και να «χαθεί» στη συνέχεια μέσα στις αγκαλιές των συμπαικτών του.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Ν. Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Στ. Δραχαλίβας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Ντελής (64’ Σεμερτζίδης), Ντάλλας, Αθανασούλης, Πεπκολάι, Πούτας (75’ Κατσαρός), Ντούφας (57’ Μπουμπουνάρας).
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Μπομπότης (62’ Αθανασιάδης), Χλωρός, Κατσιάνος, Παπανικολάου, Κολλάτος, Πέτρου (53’ Φασούλας), Γεωργοσούλης (75’ Βέλας), Καλτσάς (75’ Κούρτης), Φουρκιώτης (53’ Κωνσταντίνου), Μπόνιας.
* Μετά τη λήξη του αγώνα, θέλοντας να τους επιβραβεύσει για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τη νίκη που σημείωσαν, ο πρώην πρόεδρος του Οικονόμου Χρήστος Μουλτσιάς δεξιώθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα και ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass