Αρχισαν οι εξετάσεις των παικτών...

*Η ΑΕΛ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΓΚΙ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2021 21:00

Η ΑΕΛ αρχίζει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς από χθες, καθώς ένα γκρουπ παικτών (Σουλούκος, Κουτσιανούλης, Δάκτυλας, Χαλάτσης, Ζησούλης, Αντωνόπουλος) πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Σήμερα και μέχρι την Παρασκευή θα ακολουθήσουν και άλλα γκρουπ, ενώ τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας.


Από κει και πέρα η ΑΕΛ επιβεβαίωσε ότι μελετάει πρόταση για την παραχώρηση του Ούγγρου τερματοφύλακα Ναγκί αφού σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ο Nagy Gergely έχει ζητήσει για οικογενειακούς λόγους να αποχωρήσει, αλλά η Διοίκηση και η ιδιοκτησία της ΑΕΛ το αρνηθήκαμε.
Επανήλθε με πρόταση από την ομάδα της Ουγγαρίας από την οποία τον αποκτήσαμε (σ.σ. Πακσί) προσφέροντας στην ΑΕΛ ποσό 150.000 ευρώ για το 50% του συμβολαίου του (συνιδιοκτησία 50-50), την οποία η Διοίκηση και η ιδιοκτησία της ΑΕΛ τη μελετούμε».
Αντίθετα η ΑΕΛ διέψευσε ότι θα φύγει ο Γιακιμόφσκι αναφέροντας: «Ο ποδοσφαιριστής Nikola Jakimovski, o οποίος είναι ιδιαίτερα απαραίτητος στην ομάδα, ουδεμία πρόταση έχει φέρει από οποιαδήποτε ομάδα στην ΑΕΛ και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται ποτέ να μείνει ελεύθερος».
Σχετικά με αποκτήσεις παικτών οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ εκτός από σέντερ φορ, ψάχνει και αριστερό μπακ.

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΜΙΧΑΗΛ
Την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΛ Αλέξη Μιχαήλ ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ξάνθη. Ο 35χρονος Μιχαήλ είναι αμυντικός, θεωρείται ένας έμπειρος παίκτης και πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΛ. «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέξιο Μιχαήλ. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1986 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 400 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και έχοντας αγωνιστεί με ΠΑΣ Γιάννενα, Λαμία και Λάρισα. Αλέξη, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ξάνθης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass