Αργεντίνο επιθετικό ανακοινώνει ο Απόλλων Λάρισας

*ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ *ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2021 21:10

Αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία άρχισε από χθες στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Σήμερα οι «κυανόλευκοι» είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσουν μία ακόμα μεταγραφή, αυτή του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Maximiliano Fornari.
Ο Fornari (Φορνάρι) που είναι 26 ετών (15/05/1995) έπαιζε στην Γκέμες, ενώ προηγουμένως στην Ατλέτικο Σαρμιέντο. Με τη δεύτερη είχε απολογισμό 43 συμμετοχές και 4 γκολ.
Έχει φορέσει, επίσης, τη φανέλα των Ολίμπο (16 συμμετοχές, 1 γκολ), Ατλέτικο Λος Άντες (8 συμμετοχές, 2 γκολ) και Φέρο Καρίλ Οέστε (1 συμμετοχή).
Η έλευση λοιπόν του Αργεντινού τεχνικού Μarcello Straccia στον Απόλλωνα αναμένεται να συνδυαστεί με μία ακόμα μεταγραφή από τη Λατινική Αμερική και έπεται συνέχεια.
Συνολικά υπολογίζεται πως θα γίνουν δεκατρείς μεταγραφές, ενώ θα αποχωρήσουν από την ομάδα δώδεκα παίκτες με τους οποίους ήδη έγιναν συζητήσεις για κοινή λύση της συνεργασίας.
Ουσιαστικά λοιπόν θα παραμείνει ο βασικός περσινός κορμός της ομάδας, με προσθήκες που θα γίνουν όχι για λόγους εντυπωσιασμού...
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στις 15 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και τέλος του μηνός η ομάδα θα μεταβεί σε προπονητικό κέντρο, για ένα δεκαήμερο περίπου.
Εκείνο το διάστημα θα δοθούν και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, για να γνωρίσει και ο προπονητής καλύτερα τον τρόπο αντίδρασης των παικτών του και να διαπιστώσει ποιο θα είναι το κατάλληλο σύστημα παιχνιδιού, που ταιριάζει στην ομάδα.
*Να σημειώσουμε πως δίπλα στον προπονητή θα βρίσκεται ο συνεργάτης του Αργεντίνος γυμναστής Walter Ezequiel Gerpe, αλλά και ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο κ. Στράτσια στη Λάρισα, τον διευκολύνει σε οτιδήποτε χρειάζεται για να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν συντομότερα στην ελληνική πραγματικότητα και θα είναι ο άμεσος βοηθός του.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass