Ακλόνητο φαβορί η Ιταλία

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2021 20:25

Τρεις ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές σε ένα γκάλοπ της «Ε» πρόβλεψαν ότι η Ιταλία θα είναι η σημερινή νικήτρια του πρώτου ημιτελικού. Ας δούμε τι είπαν:


Βασίλης Δεμερτζής (Δόξα Βαλανίδας): «Τα φαβορί για μένα είναι ξεκάθαρα η Ιταλία και η Αγγλία για να περάσουν. Παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο και οι δύο, αλλά η Ιταλία είναι πιο σοβαρή και είναι φαβορί για τον τίτλο κατά την άποψή μου. Όμως ως λάτρης του ποδοσφαίρου, θα ήθελα να ζήσουμε την έκπληξη και κάτι από εποχή 2004 και να το σηκώσει η Δανία ανάμεσα στα 3 μεγαθήρια. Σαν γενική εικόνα, πολλοί αγώνες κρίθηκαν στην παράταση και στα πέναλτι λόγω του ότι υπήρχε κούραση και μη καθαρό μυαλό να τελειώσει η πρόκριση στην κανονική διάρκεια, αλλά είχε ως αποτέλεσμα ένα πολύ γεμάτο θέαμα. Μιλώντας για θέαμα είχαμε εν τέλει κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ένα χορταστικό σε γκολ EURO».

Θωμάς Μαλλιαρής (Μαχητής Τερψιθέας): «Η Ιταλία απέδειξε ότι είναι άξια στα ημιτελικά και τη θεωρώ φαβορί απέναντι στους Ισπανούς που, παρότι έχουν δυνατή ομάδα, δεν έχουν πείσει με την παρουσία τους. Όσον αφορά τον άλλο ημιτελικό, η Αγγλία έχει το προβάδισμα έναντι της Δανίας που έχει φτάσει «παλικαρίσια» ως αυτό το σημείο, αλλά το «It's coming home» ηχεί πιο δυνατά από ποτέ για τα «λιοντάρια» του Σάουθγκεϊτ. Πάντως μέχρι στιγμής η διοργάνωση είναι πολύ καλή, είδαμε πολλές παρατάσεις με αρκετά ματς να κρίνονται στις λεπτομέρειες, ενώ γενικά όλες οι ομάδες ήταν πολύ διαβασμένες. Εν τω μεταξύ δυνατές ομάδες που θεωρούνταν φαβορί αποκλείστηκαν ή πέρασαν από χίλια κύματα για να καταφέρουν να φτάσουν ως εδώ».

Κώστας Βαλιώτης (Δόξα Βαλανίδας): «Η ομάδα που πιστεύω θα περάσει είναι η Ιταλία γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν κλείνεται πίσω όταν σκοράρει, αλλά συνεχίζει να πιέζει για να διευρύνει το σκορ. Ενώ στον άλλο αγώνα παρότι η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά των Άγγλων, οι οποίοι δεν έχουν δεχθεί ακόμη γκολ, νομίζω ότι η Δανία έχει δείξει αρκετές από τις αρετές της και έχει την ικανότητα να περάσει, αλλά οι Άγγλοι παραμένουν το φαβορί. Παρ' όλα αυτά, πριν την έναρξη του EURO περίμενα μία διοργάνωση με προβλήματα λόγω του Covid, διότι αρκετοί αθλητές είτε ήταν κουρασμένοι, είτε είχαν χάσει πολλά παιχνίδια λόγω ασθένειας ή τραυματισμών, αλλά διαψεύστηκα από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς προσέφεραν πολλές ωραίες στιγμές, ειδικά στα τελευταία ματς που είχαν μεγάλη αγωνία και ανατροπές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass