Στη μάχη των πανελληνίων αγώνων και Θεσσαλοί αθλητές στίβου

*ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2021 11:00

Όλα είναι έτοιμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ανδρών-γυναικών και Κ23 (Α-Γ) αυτό το Σαββατοκύριακο (5-6/6). Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 107η διοργάνωση ανδρών και 85η γυναικών. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Πάτρα και 7η συνολικά, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών από δεκάδες σωματεία όλης της χώρας. Παράλληλα θα αποτελέσουν ιδανική ευκαιρία για τους Έλληνες αθλητές να στεφθούν Πανελληνιονίκες και να διεκδικήσουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.


Η πλειοψηφία των Ελλήνων πρωταθλητών θα δώσει κανονικά το «παρών» στη διοργάνωση, με εξαίρεση τον Κώστα Δουβαλίδη (110 μ. εμπόδια) που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, στην Πάτρα θα βρίσκονται οι Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), Νικόλ Κυριακοπούλου, Ελένη Πόλακ Κώστας Φιλιππίδης, Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ), Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν), Κώστας Μπανιώτης (ύψος), Δημήτρης Τσιάμης (τριπλούν) και πολλοί άλλοι που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του κλασικού αθλητισμού και τις δύο ημέρες των αγώνων.
Όσο για το Παμπελοποννησιακό στάδιο, είναι από τα ελάχιστα της χώρας μας που εξακολουθούν να διατηρούν σε καλή κατάσταση τον ελαστικό τάπητα και κρίνονται κατάλληλα για τη διεξαγωγή αγώνων. Το πρωί θα διεξάγονται οι προκριματικοί και το βράδυ οι τελικοί των αγωνισμάτων, ενώ οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από τη δημόσια τηλεόραση.
Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και την αμέριστη βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων. Σημαντική είναι και φέτος η στήριξη της διοίκησης και των Υπαλλήλων του Παμπελοπονησσιακού σταδίου, που φροντίζουν για την ετοιμότητα της εγκατάστασης. Συμβολή έχει και η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, η οποία έχει παραχωρήσει στην ομοσπονδία απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.
Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας θα μετέχουν οι: Γιουβρή Ευτυχία (ΓΣ Τρικάλων), Θωμαΐδη Σοφία (ΣΚΑ Μετεώρων), Οικονόμου Ελένη (Πελασγού), Μαρινάκου Αναστασία-Παναγιώτα (ΓΕΑ Τρικάλων), Φλώρου Ευσταθία (ΓΣ Νίκη Βόλου), Τσιτσάκη Αποστολία (ΓΣ Νίκη Βόλου), Χατζηαγγελου Μυρτώ (ΕΑΛ), Σκαρβέλη Σταματία-Αλεξάνδρα (ΓΣ Τρικάλων), Ζήκος Κωνσταντίνος (ΓΕΑ Τρικάλων), Παπαμαργαρίτης Βασίλειος (Πελασγός), Αγορίτσας Γεώργιος (ΓΕΑ Τρικάλων), Καίκης Ευάγγελος (ΓΕΑ Τρικάλων), Παπαμαργαρίτης Βασίλειος (Πελασγός), Θωμαίδης Βασίλειος (ΣΚΑ Μετεώρων), Μασούρας Αθανάσιος (Πελασγός), Μέρμηγκας Διονύσιος (ΓΣ Τρικάλων), Λαγός Χαράλαμπος (ΓΣ Τρικάλων), Πόπα Γκεοργκλίτα Πάουλ (ΓΣ Τρικάλων), Κωτσόπουλος Γεώργιος (ΕΑΛ), Νάκος Κωνσταντίνος (ΓΣ Τρικάλων), Παπαγεωργίου Αντώνιος (ΓΣ Τρικάλων), Γρηγορίου Απόστολος (ΕΑΛ), Γκαράς Χρήστος (Νίκη Βόλου), Κανελλόπουλος Σωτήριος (Πελασγός), Περλερός Απόστολος (Πελασγός), Αγορίτσας Γεώργιος (ΓΕΑ Τρικάλων), Ζήκος Κωνσταντίνος (ΓΕΑ Τρικάλων), Κιάφας Θωμάς (ΓΕΑ Τρικάλων), Ντέλκος Αλέξανδρος (ΓΕΑ Τρικάλων), Χατζής Γεώργιος (ΓΕΑ Τρικάλων), Παπακώστας Χρήστος (ΓΣ Τρικάλων), Πήτας Παναγιώτης (ΓΣ Βόλου), Σκαρβέλης Νικόλαος-Κωνσταντίνος (ΓΣ Τρικάλων).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass