Η Ολυμπιάδα σε πρώτο πλάνο με τη Φανή Χαλκιά

*Στην εκδήλωση της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2021 18:30

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων μαζί με το Πανεπιστήμιο Πολιτών αύριο Τρίτη 1η Ιουνίου στις 7 μ.μ. εγκαινιάζουν μια ξεχωριστή αθλητική δράση διαδικτυακά με θέμα «Η Λάρισα στηρίζει την ισότητα στους Ολυμπιακούς Αγώνες» με τοποθετήσεις Λαρισαίων που συμμετείχαν ή θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες και με κορυφαία φυσιογνωμία τη χρυσή Ολυμπιονίκη της Αθήνας, Φανή Χαλκιά, που έγινε ίνδαλμα για χιλιάδες νέα παιδιά στη θεσσαλική πρωτεύουσα και σχεδόν καθιερώθηκε ως λαρισινή παρουσία σε κάθε Ολυμπιάδα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα ομιλητές και ομιλήτριες θα είναι η Φανή Χαλκιά, Χρυσή Ολυμπιονίκης στα 400 μ. εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, ο Δήμος Ντικούδης, 5ος Ολυμπιονίκης με την Εθνική ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, η Θεοδώρα Γκουντούρα, πρόκριση στην ξιφασκία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ο Δημήτρης Αντωνιάδης, ορεινή ποδηλασία, πρόκριση του Ο.Α. του Τόκιο 2020, η Ασπασία Βελονάκη, μέλος Δ.Σ. Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και μέλος Δ.Σ. Ενωσης Αθλητικών Συντακτών ΝΑ Ευρώπης, ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας, πρόκριση και συμμετοχή σε δύο Ολυμπιάδες ως διαιτητής του Beach Volley, Aθήνα 2004, Ρίο 2016, πρόκριση στους ΟΑ του Τόκιο 2020, ως διαιτητής beach volley, η Χάιδω Αλεξούλη, πρόκριση και συμμετοχή στον στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και ο Δημήτρης Χασιώτης, πρόκριση και συμμετοχή στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μ. Αναστασίου και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Γ. Θεοδωρακόπουλος.
Την εκδήλωση θα προλογίσει η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας κ. Ρ. Απρίλη και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της «Ελευθερίας» Σωτήρης Κέλλας. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο youtube.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass