Τεσ-σάρωσε ο Αετός Μακρυχωρίου

*Στο Αμύνταιο όπου κέρδισε τον Ερμή με σκορ 4-1 *Θέλει να τερματίσει στην 3η θέση του 3ου Ομίλου

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2021 21:01

Αετός ...τεσσάρων αστέρων εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Αμύνταιο και επικράτησε του τοπικού Ερμή με σκορ 4-1, αποτέλεσμα που οδήγησε την ομάδα του Μακρυχωρίου στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’Εθνικής κατηγορίας.


Παιχνίδι το οποίο διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (δυνατός αέρας και βροχή), αλλά οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πως είναι παντός καιρού, φτάνοντας πανάξια στην επικράτηση.
Μάλιστα είχαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν και να δώσουν μεγαλύτερη διάσταση στη νίκη τους.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ο Λάζαρος Κουμπούρας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά, γκολ το οποίο αφιέρωσε στους γονείς του, που καθημερινά παλεύουν στις λαϊκές αγορές για ένα μεροκάματο του... πόνου και νιώθει υπερήφανος, διότι και τον ίδιο έμαθαν να παλεύει στους αγωνιστικούς χώρους.
Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο πρώτος σκόρερ που ακούει στο όνομα Βασίλης Κατσαμάγκας, καθώς σκόραρε δις (10’, 43’) ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3, φτάνοντας παράλληλα τα έντεκα τέρματα στο πρωτάθλημα.
Και στις δύο περιπτώσεις που πέτυχε τα γκολ με πλασέ και σουτ αντίστοιχα, δέχθηκε ισάριθμες ασίστ από τον Λεσάι.
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος από αριστερά με σουτ στο 65’έκανε το 0-4, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο φινάλε σε 1-4, στο 89’με τον Ρωμαίο.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Κατεριάδη, Αρέστης, Σηπάκη, όλοι από την Ένωση Πέλλας.
ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Παντελής Τσιλεμάνης): Κοφίδης, Μυλωνάς (68’Δούμτσης), Αλιατίδης (58’Ρωμαίος), Αιχμαλωτίδης, Τσιτσής (80’ Παπαδόπουλος Α.), Λίτσο, Γιούσης, Γιορετζίδης, Μάγκος, Ρόμπης (46’ Φιλίππου), Παπαδόπουλος Γ. (46’ Γεωργιάδης).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας-Λευτέρης Τέας): Πατέτσος, Μητάκος (58’ λ.τ. Καλτσάς), Γιαννακόπουλος, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ζησούλης (46’ Γκαμπούρας), Μπλέντι, Κολοβός (68’ Καλόγηρος), Κατσαμάγκας, Λεσάι (68’Δρόσος), Παπαδόπουλος Χρ. (80’ Σουπεκιώτης Κ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass