Κέρδισε ο Π.Ο.Ε. αλλά ακόμη δεν σώθηκε

*Με γκολ του Σουγλή χθες τον Ηρακλή Λ. στη Νεάπολη 1-0 *Πολύ κρίσιμο το ματς με τη Φήκη στο φινάλε του πρωταθλήματος

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2021 21:15

Ο Π.Ο.Ε. πήρε το λαρισινό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής στον 3ο Όμιλο, κερδίζοντας χθες στη Νέαπολη τον Ηρακλή Λάρισας με 1-0, όμως η αγωνία χτυπάει... κόκκινο όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής.


Πολύ κρίσιμο λοιπόν θα είναι το ματς με τον Π.Ο. Φήκης την ερχόμενη Κυριακή 6 Ιουνίου στην Ελασσόνα, στο φινάλε του πρωταθλήματος, όπου οι «κυανόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει ο Α.Ο. Σελλάνων στην Κοζάνη, καθώς παίζει ρόλο στην περίπτωση ισοβαθμίας η διαφορά τερμάτων μεταξύ των δύο ομάδων.
Στη χθεσινή αναμέτρηση, αυτός που ήθελε περισσότερο τον αγώνα φάνηκε από την αρχή πως ήταν ο Π.Ο.Ε., που παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις, αλλά κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο τεχνικός Ζήσης Ζιάγκας, στο τέλος, ήταν ικανοποιημένος διότι ο παίκτες του αντέδρασαν μετά την ήττα στο Αμύνταιο και επέστρεψαν στις επιτυχίες.
Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι που ήδη είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία, φρόντισαν το τεχνικό δίδυμο των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά για να διακριθούν και να αποκτήσουν εμπειρίες, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Ντάτσι, Μπαλαμώτης, Αθανασιάς, Χριστακέας, Παπαδάκος, Πορτοκαλίδης, Γαργάλας (γεννηθέντες 2004-05) άρεσαν με την αγωνιστική τους παρουσία, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, αλλά χρειάζεται να δουλέψουν πολύ σκληρά και να μην παρασυρθούν, διότι η αξία του καθενός φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.
Κατά τα άλλα, το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα το σημείωσε στο 24’ ο Στέφανος Σουγλής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία ενέργεια του Καραγκούνη από αριστερά.
Μάλιστα ο Π.Ο.Ε. θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου στο 37’με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη από πλάγια θέση και δεξιά, αλλά ο νεαρός Ντάτσι απομάκρυνε την μπάλα διώχνοντάς την σε κόρνερ πάνω από τα δοκάρια.
Στην επανάληψη, ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση κυρίως με τους Κακαβίτση και Κίτσιο, με τον τελευταίο να σκοράρει στο 70’, γκολ το οποίο δεν μέτρησε ποτέ μιας και ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον παίκτη των «κυανόλευκων», υποστηρίζοντας πως χρησιμοποίησε το χέρι του. Επίσης, στο 55’ο ρέφερι θα μπορούσε να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Κίτσιου.
Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής κ. Κολορίζος που είχε βοηθούς τους κ. Καλύβα και Δόσκορη (Φθιώτιδας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μπαλαμώτης (71’ Σκαφιδάς), Αθανασιάς (80’ Πορτοκαλίδης), Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Μπάμης, Χριστακέας (64’ Αναδολού) Κίτσιος (80’ Γαργάλας), Παπαδάκος (71’ Φώτος), Καμπέρης, Κακαβίτσης.
Π.Ο.Ε. (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Αθανασούλης, Μπούσιας (6’ λ.τ. Καραμούλας, 75’ Κουκούλης), Γκαντούνας, Περτζιόνι, Φουρκιώτης, Μουστάκας, Σουγλής, Τσάτσος, Γκαμπέτας, Καραγκούνης.
*Πριν ξεκινήσει ο αγώνας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Παπαγιάννη, ο οποίος διετέλεσε προπονητής στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας και οι παλιότεροι τον θυμούνται, για τον άριστο χαρακτήρα του και τη σοβαρότητά του.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:
Ανανεώθηκε η συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο
*Στηρίζει Μπουχλαριώτη στις εκλογές της ΕΠΣΝΛ
Η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας ανακοίνωσε τη συνέχιση συνεργασίας και τη νέα χρονιά με όλο το επιτελείο της ομάδας, τον προπονητή Χρήστο Χατζηλιάδη, τον συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, τον γυμναστή Κωνσταντίνο Λιάπη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Πέτρο Καραναστάση και τον φροντιστή Γιώργο Κώστα.
Παράλληλα ευχήθηκε στον ΠΟΕ καλή παραμονή, ώστε η χρονιά να ολοκληρωθεί με τις μικρότερες δυνατές απώλειες για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας και να είναι και τη νέα χρονιά δυνατή ως Ενωση με 3 ομάδες στη Γ’ Εθνική(σ.σ. Αετό Μακρυχωρίου, Ηρακλή Λάρισας, Π.Ο.Ε.).
Τέλος, ευχήθηκε στον ιστορικό Οικονόμο Τσαριτσάνης να βρει τη δύναμη να επιστρέψει ξανά γιατί δεν του αξίζει το τοπικό πρωτάθλημα αλλά τα ντέρμπι της Γ’ Εθνικής.
*Τον νυν πρόεδρο της Ένωσης κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη δήλωσε δημόσια πως θα στηρίξει η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας στις εκλογές της 29ης Ιουνίου, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ και το προσωπικό της για όλη τη βοήθεια που παρείχαν στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass