Ολοκληρώνεται το τεχνικό τιμ...

*Τελευταίο κομμάτι του παζλ της ΑΕΛ ο Τάκης Παραφέστας *Την Τετάρτη σύσκεψη του τεχνικού επιτελείου των «βυσσινί»

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2021 21:00

Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ ΑΕΛ ως μεγαλομέτοχος ο Αλέξης Κούγιας θα υπάρξει πολυάριθμο τεχνικό επιτελείο, καθώς ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τους Κώστα Φραντζέσκο, Μιχάλη Ζιώγα, Ηλία Κώτσιο, Κώστα Μαντζιώκα, Γρηγόρη Σαρελάκο και Βαγγέλη Τσώτσα.


Το τελευταίο κομμάτι του παζλ θα είναι ο Τάκης Παραφέστας που υπηρέτησε την ΑΕΛ επί 12 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και αρκετά χρόνια ως προπονητής, τόσο σαν πρώτος προπονητής αλλά και ως συνεργάτης αρκετών προπονητών. Το 2003, όταν η ΑΕΛ έπαιζε στην Γ' Εθνική κατηγορία και ήταν κοντά στη ζώνη υποβιβασμού και στη διάλυσή της, ο Παραφέστας ανέλαβε για ακόμη μία φορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας και κατάφερε να σώσει τον ιστορικό σύλλογο από τον υποβιβασμό στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, αφού πήρε μια ισοπαλία με σκορ 3–3 στα Χανιά ενάντια στον τοπικό σύλλογο Α.Ο Χανίων. Την επόμενη σεζόν κατάφερε να ανεβάσει τον σύλλογο στη Super League 2, κερδίζοντας παράλληλα και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και μετά παραιτήθηκε.
Ο Παραφέστας αποτελεί έναν από τους παίκτες που είναι από τις «σημαίες» της ομάδας, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ.
Σήμερα θα υπάρξει ραντεβού των δύο πλευρών στη Λάρισα, με συνάντηση του μεγαλομετόχου με τον Τάκη Παραφέστα.
Επίσης την Τετάρτη θα βρίσκεται στη Λάρισα και ο Κώστας Φραντζέσκος όπου θα γίνει σύσκεψη του τεχνικού επιτελείου για θέματα μεταγραφών, προετοιμασίας, αλλά κυρίως της οργάνωσης της ομάδας και σε επίπεδο νεαρών ποδοσφαιριστών. Για πρώτη φορά στην ΠΑΕ ΑΕΛ συζητούν ίδρυση ακαδημιών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ΠΑΕ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η μεταγραφική κίνηση της ΑΕΛ περιλαμβάνει τρεις περιπτώσεις. Έναν Έλληνα παίκτη, έναν Κύπριο και έναν Αφρικανό.
Ο Έλληνας είναι 29 ετών, έχει τα τελευταία δύο χρόνια πολύ καλή παρουσία στην ομάδα του και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο Αφρικάνος παίκτης είναι 17 ετών, θεωρείται ταλαντούχος, αλλά για να τον αποκτήσει η ΑΕΛ θα πρέπει να εξετάσει το θέμα των τροφείων. Ενώ η τρίτη περίπτωση αφορά έναν Κύπριο παίκτη αμυντικό που φέτος στην ομάδα του είχε πάνω από είκοσι συμμετοχές και είναι 22 χρονών.
Και οι τρεις περιπτώσεις εξετάζονται προσεχτικά, αφού αν αποκτηθούν θα είναι λογικά οι τελευταίες μεταγραφές.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass